fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Flere og flere tænker på de personlige forsikringer

De personlige forsikringer har heldigvis fået flere og fleres opmærksomhed, men alle bør sætte sig ind i, hvordan de er dækket fortæller specialkonsulent Bodil Hellemann. Bodil rådgiver landmænd, andre erhvervsdrivende samt private omkring sociale forhold, herunder forsikring og pension.

Forsikrings- og pensionsområdet er for mange en jungle og et område, som ofte ikke får meget fokus fra den enkelte. Det hænger bl.a. sammen med, at det først er noget, vi får brug for om mange år. Derfor ikke er oplagt at tænke over, hvad der skal ske, når vi ikke er erhvervsaktive mere.

På samme måde har vi det med forsikringerne. De færreste tænker på, at sygdom og ulykke også kan ramme dem selv eller deres pårørende. Derfor lader mange af os være med at forholde os til, hvordan vi sikrer os bedst muligt, hvis vi selv eller vores ægtefælle/samlever uventet dør eller bliver syg, forklarer Bodil Hellemann.

Det kan være dyrt ikke at have “styr” på dækningerne, men heldigvis oplever jeg, at flere og flere af Agrovi’s kunder viser interesse for området og får lavet en forsikringsgennemgang.

Har du overblikket?

Lige nu er det et rigtig godt tidspunkt at få gennemgået sine ordninger. Alle, der har en pension/forsikring, modtager nemlig en oversigt over, hvordan de er stillet og hvad deres præmiebetaling dækker.

Et servicetjek af ordningerne er altid godt, især hvis man bliver skilt/gift, får børn, udvider virksomheden eller der er færre end 10 – 15 år tilbage af arbejdslivet.

Du er velkommen til at kontakte Bodil Hellemann på tlf. 6011 5805 eller boh@agrovi.dk