Opstart af ny ERFA-gruppe for kødkvægproducenter – 15. marts

Opstart af ny ERFA-gruppe for kødkvægproducenter med fokus på privat afsætning af kødet.

Der er efterhånden trængsel på markedet for lækre, lokale kødprodukter. Hvis ikke du skal drukne blandt alle de andre, er det helt afgørendefor succes, at du sætter dig godt ind i forbrugernes ønsker og forholder dig aktivt til hvordan produktet
skal sælges. Er du kødkvægsproducent og drømmer du om at afsætte direkte har du her muligheden for at blive en del af den ny ERFA-gruppe.

Torsdag d. 15. marts kl. 17.00 hos Agrovi i Ringsted starter vi gruppen op med workshop med fokus på afsætning. Her vil Jacob Klintrup fra Kadaver hjælpe dig til at skabe en fængende historie omkring dit produkt og Lars Frohn vil løfte sløret for, hvordan du kan blive overbevisende i salgssituationen.
Det hele krydres med historier fra det virkelige liv fortalt af Henrik Skafte, som giver os et indblik i, hvordan de sælger vi hos Hojgaard Hereford.

Er du interesseret, kan du høre mere hos Niels Christian Tramm, Kødkvægskonsulent hos Agrovi.

Mobil: 24 85 84 88
E-mail: nct@agrovi.dk