Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Mød Agrovi på Roskilde dyrskue 31. maj – 2. juni

Traditionen tro  kan du hilse på Agrovi’s konsulenter, Agrovimæglerne og Nordsjællands Landboforening på Roskilde Dyrskue den 31. maj – 2. juni.
Vi er på det sædvanlige hjørne af Vestsjællands Allé og Frederiksborg Allé under de store træer lige over for hovedindgangen. Gå efter flagene.

Gode råd, staldtips og fede fiduser 

Skat, planteavl, råstofplanlægning, kødkvæg, maskinøkonomi, ejendomssalg, generationsskifte, handel med råvarer,  Conservation Agriculture, bæredygtighed, byggeri, regnvandshåndtering og mange flere emner kan du gå i dybden med på stand nr. 476 hos Agrovi og Nordsjællands Landboforening. Her er vi klar til at dele ud af gode råd, staldtips og fede fiduser, om alt hvad er vedrører din virksomhed og livet på landet.

Ekstra trumf på Bæredygtighed

Krav om bæredygtig og klimavenlig adfærd kommer til at præge os alle sammen endnu mere fremadrettet, både i privaten og ude på bedrifterne. I Agrovi vi vil gerne give inspiration til, hvordan det kan gribes an.

Derfor kan man som noget helt nyt hilse på vores nye bæredygtigheds- og regnvandskonsulenter, Tina Bjerregaard og Kristina Cederborg.

I temateltet vil det også være muligt at gå i dybden med forskellene på de tre dyrkningssystemer: pløjning, pløjefri og Conservation Agriculture, som er en klima- og miljøvenlig dyrkningsform baseret på:

  • Minimal jordbearbejdning med direkte såning
  • Konstant plantedække
  • Varieret sædskifte

Kom og hils på
Her kan du se, hvornår du kan møde konsulenterne (ret til ændringer forbeholdes). Vagtplan 2019

Pressemeddelelser om Agrovi på Roskilde Dyrskue:

Danske landmænd og deres regnorme går forrest i klimakampen

Gode råd og ekstra trumf på bæredygtighed