fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Lær nyt om afsætning af lokale fødevarer

Producerer og afsætter du selv lokale fødevarer og vil du gerne sælge mere end du gør i dag? Så er det nu du skal slå til, for til november starter et nyt kursusforløb med fokus på nye veje til afsætning af lokalt producerede fødevarer.

Kursusforløbet er en det ene af to uddannelsesspor under projektet Fremtidens Madscene. Forløbet kaldes “Afsætningskørekortet” og strækker sig over seks workshops af én dags varighed i perioden 6. november 2018 til marts 2019. Alle workshops afholdes i dagtimerne (eks. fra kl. 9-16).

Afsætningskørekortet forsyner deltagerne med den viden, der skal til for at kunne sætte skub i salget. Undervejs får deltagerne også rig lejlighed til at udveksle erfaringer og sparre med hinanden. Individuel opfølgning og støtte fra Agrovi-konsulenter med viden om forretningsudvikling indgår desuden som en del af tilbuddet. Det skal sikre, at den nye viden også bliver til konkrete tiltag bagefter.

Figur: Sådan ser oplægget for indholdet på de seks workshopdage ud. Det endelige indhold tilpasses de deltagende virksomheders behov:

Tilmelding og opstartstjek

Kursusforløbet er gratis og der kan deltage flere personer fra samme virksomhed. Dog er der nogle få projektkriterier, som skal være opfyldt for at virksomheden kan deltage. Når du tilmelder dig, er første skridt derfor, at Agrovi laver et opstartstjek, hvor vi sammen finder vi ud af om kriterierne er opfyldt.

Kontakt gerne produktkonsulent Tina Bjerregaard på tlf. 51199291, tbj@agrovi.dk for mere information eller læs mere og tilmeld dig opstartstjekket her nedenfor.

Er det kursusforløbet noget for dig og din virksomhed?

Bestil dit opstartstjek, hvis du er

  • Passioneret og ambitiøs på din virksomheds vegne
  • Drevet af at ville udvikle din virksomhed og løfte den til nye højder
  • Nysgerrig efter at få ny viden og nye kompetencer
  • Ejer, direktør eller medarbejder
  • En lille eller mellemstor virksomhed (SMV-krav)
  • En virksomhed der producerer og/eller forarbejder fødevarer

Om Fremtidens Madscene

Fremtidens Madscene er et unikt projekt målrettet ambitiøse og dygtige virksomheder, der arbejder med mad og fødevarer. Formålet med Fremtidens Madscene er, at hjælpe de bedste fødevarevirksomheder til at udvikle sig og dermed skabe mere vækst.

I projektet indgår de to uddannelsesspor Afsætningskørekortet og Udviklingskørekortet. Begge uddannelsesspor indeholder 6 workshopdage fordelt over 3-6 mdr. og fokuserer på udvikling og vækst – hhv. gennem salg og produktudvikling.

Agrovi Nordsjællands Landboforening samarbejder med Smag på Nordsjælland om at sikre, at flere lokale fødevareproducenter fra Nordsjælland får muligheden for at deltage i projektets uddannelsesforløb og derigennem kan få del i det voksende marked for højkvalitetsfødevarer og økologi i Storkøbenhavn.

Læs mere om samarbejdet og erfaringer fra tidligere deltagere her.

Tilmelding til Afsætningskørekortet nov. 18

Når du tilmelder dig, er første skridt at Agrovi kontakter dig for aftale om et møde, hvor vi sammen finder vi ud af om kriterierne for at komme med på kursusforløbet er opfyldt.