Bliv klogere på forbrugerne og fremtidens fødevaremarked

Ved den første workshop stiller vi skarpt på forbru­gernes ønsker og hvordan du styrer udenom døgn­fluerne, når du lægger strategien for din produk­tion. Her vil virksomhedskonsulent Eva Nautrup invitere os ind i forbrugerens hoved og forklare os hvad der skal til, for at netop din vare havner i ind­købskurven.

Efter en rundtur på Søris, fortæller landmand og direktør Jan Ahlgren om hemmeligheden bag virk­somhedens succes.

Søris er et værdibaseret landbrug og fællesskab af naturforvaltere. En familievirksomhed, der igennem næsten 30 år har dyrket økologiske grøntsager på gården i Nordsjælland. Søris har en stor Foodserviceaktivitet, hvor de sælger et bredt udvalg af økogrønt, der kommer fra egen avl samt fra en håndfuld andre danske økoavlere. I dag beskæftiger Søris 30 fuldtidsansatte året rundt.

Eva Nautrup er selvstændig rådgiver i forretningsudvikling, oplevelsesøkonomi, brugerindsigt og  –involvering og brugerdreven innovation. Hun har mange års ledelseserfaring fra fødevarebranchen og de seneste år har hun haft særligt fokus på erhvervs- og forretningsudvikling i spændingsfeltet fødevarer og sundhed, samt turisme og oplevelsesøkonomi.

Første workshop foregår den 20. september kl. 17.00 – 20.00 på Søris i Ølstykke
Søris A/S, Sørisvej 2a, 3650 Ølstykke.

Deltagelse koster 200 kr ,-  og dækker virksomhedsbesøg, ekspertoplæg og en let forplejning.
Der vil være mulighed for betaling kontant eller med Dankort ved selve mødet.

Tilmeld dig her inden 17. september:

Bliv klogere på fremtidens fødevaremarked med besøg på Søris

Tilmelding til Fremtidens fødevareproducenter, første workshop 20. september 2017
  • Max. 5 personer
    Indtast venligst en værdi mellem 1 og 5.