fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sund Jord (Webinar)

21. oktober kl. 9:15 - 11:15

Gratis

Få ekspertviden fra dette års SUND JORD direkte hjem i stuen, når vi inviterer dig til at deltage i vores LIVE-webinar med dette års ekspertpanel.

Årets eksperter er:

  • Planteavlschef Hans Henrik Fredsted faciliterer webinaret og giver dine spørgsmål videre til eksperterne
  • Kristian Thorup er professor i afgrødevidenskab fra Københavns Universitet og fortæller om udvaskning af kvælstof, om risikoen for udvaskning af pesticider og ikke mindst, hvad dette betyder for dig som landmand
  • Vi får et gensyn med Tony Reynolds, engelsk landmand, som var med på vores første konference tilbage i 2015. I år vil han fortælle om hvor langt CA er i England.
  • Amir Kassam (Ph.d, og OBE) er professor på Fakulteter for Landbrug, Politik & Udvikling ved University of Reading, England, og fortæller om situationen vedrørende glyphosat, mere om Conservation Agriculture i Europa og ikke mindst dyrkningsformens rolle i klimadebatten (indlægget vil være tekstet på dansk)

Sund Jord 2020 afholdes i år i to dele; Du kan vælge en dag i marken, hvor du følges rundt med en mindre gruppe, og så kan du tilmelde dig vores live-webinar her, hvor du fra computeren eller mobilen kan følge med, når vores eksperter gennemgår resultater, ny viden og ikke mindst udviklingen inden for projektet “Grønne marker & Stærke rødder” (GMSR).

Når det handler om sund jord, så vil vi jo helst kun kratte lidt i overfladen, men til dette års Sund Jord-konference går vi endnu dybere ned i de faktorer, der er vigtige for at opretholde en frugtbar jord længere ud i fremtiden.

Det kræver, at du tilmelder dig til webinaret nederst på siden for at få linket tilsendt på mail. Du kan lytte til webinaret på enten PC, tablet eller mobiltelefon – bare du har en god internetforbindelse.

Vi forbeholder os retten til mindre ændringer i tidspunktet i forhold til oplægsholderne.

Camilla H. Fritzen

Planteavlskonsulent Mark-, sprøjte- og gødningsplaner og -regnskaber, Sprøjtejournalindberetning 48225206 61167575 chf@agrovi.dk
camilla h. fritzen
planteavlskonsulent
48225206
61167575
chf@agrovi.dk
mark-, sprøjte- og gødningsplaner og -regnskaber, sprøjtejournalindberetning
få ekspertviden fra dette års sund jord direkte hjem i stuen, når vi inviterer dig til at deltage i vores live-webinar med dette års ekspertpanel. Årets eksperter er:
  • planteavlschef hans henrik fredsted faciliterer webinaret og giver dine spørgsmål videre til eksperterne
  • kristian thorup er professor i afgrødevidenskab fra københavns universitet og fortæller om udvaskning af kvælstof, om risikoen for udvaskning af pesticider og ikke mindst, hvad dette betyder for dig som landmand
  • vi får et gensyn med tony reynolds, engelsk landmand, som var med på vores første konference tilbage i 2015. i år vil han fortælle om hvor langt ca er i england.
  • amir kassam (ph.d, og obe) er professor på fakulteter for landbrug, politik & udvikling ved university of reading, england, og fortæller om situationen vedrørende glyphosat, mere om conservation agriculture i europa og ikke mindst dyrkningsformens rolle i klimadebatten (indlægget vil være tekstet på dansk)
sund jord 2020 afholdes i år i to dele; du kan vælge en dag i marken, hvor du følges rundt med en mindre gruppe, og så kan du tilmelde dig vores live-webinar her, hvor du fra computeren eller mobilen kan følge med, når vores eksperter gennemgår resultater, ny viden og ikke mindst udviklingen inden for projektet "grønne marker & stærke rødder" (gmsr). når det handler om sund jord, så vil vi jo helst kun kratte lidt i overfladen, men til dette års sund jord-konference går vi endnu dybere ned i de faktorer, der er vigtige for at opretholde en frugtbar jord længere ud i fremtiden. det kræver, at du tilmelder dig til webinaret nederst på siden for at få linket tilsendt på mail. du kan lytte til webinaret på enten pc, tablet eller mobiltelefon - bare du har en god internetforbindelse.
vi forbeholder os retten til mindre ændringer i tidspunktet i forhold til oplægsholderne.

https://www.agrovi.dk/contact/camilla-holm-fritzen/

Detaljer

Dato:
21. oktober
Tidspunkt:
9:15 - 11:15
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0