“Jeg vil gerne rose jer for jeres initiativer til at afholde fællesarrangementer. Indholdet er fagligt en god hjælp og giver mig en god forståelse for nogle af de udfordringer, jeg har. Særligt om, hvor er vi på vej hen økonomisk er interessant og har ind til videre holdt.”

- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Sprøjteopfølgningskursus
1. december 2020 kl. 8:30 - 16:00
800DKK
HOLBÆK
Lovpligtigt opfølgningskursus 2020/2021
Gennemføres fortsat fysisk baseret på regler vedr. uddannelser.
Med de lovpligtige opfølgningskurser får du den sidste nye viden inden for planteværn. En viden, som du kan have stor nytte af, når du skal planlægge din behandlingsstrategi, så den er både rentabel og miljøvenlig.
Lovgivningen dikterer, at personer, der har et sprøjtecertifikat eller sprøjtebevis – og som køber og anvender plantebeskyttelsesmidler erhvervsmæssigt – skal gennemføre et opfølgningskursus senest 4 år fra erhvervelse. Der skal herefter gennemføres et opfølgningskursus hvert 4. år.
Har du erhvervet dig et sprøjtecertifikat eller var du på dit sidste opfølgningskursus før den 1. juli 2017, er det nu tid igen.
På kurset hjælper vi også med at få dig og din virksomhed i “Miljøstyrelsens Autorisationssystem til brug af Bekæmpelsesmidler” (hvilket betyder, at du bliver MAB-autoriseret til at købe plantebeskyttelsesmidler). Det er også nødvendigt at have et gyldigt opfølgningskursus for at kunne erhverve de nye kurser: Rottebekæmpelse på egen bedrift (R2-autorisationskurser)
Uddannelsen er et en-dagskursus der tilbydes af Agrovi og afholdes som ArbejdsMarkedsUddannelse (AMU): kursuskode nr.: 40837 – Sprøjtecertifikat, opfølgningskursus i samarbejde med Landbrugsskolen Sjælland – Roskilde Tekniske Skole, Pulsen 10, Postbox 132, 4000 Roskilde, www.rts.dk.
Pris:
Prisen er for din tilmelding inkl. kursusmateriale og forplejning. Du vil derudover modtage en særskilt faktura med kursusgebyret baseret på dit uddannelsesniveau fra Landbrugsskolen Sjælland (RTS).
For dig, der er faglært
Faglærte uden en videregående uddannelse, fx landbrugsuddannelsen (inkl. agrarøkonomer) opkræves et ekstra kursusgebyr på 126 kr. Der kan søges om at få løntabsgodtgørelse (VEU) på 892,87 kr. pr. fuldtidskursusdag.
For dig, der har en videregående uddannelse
Har du en videregående uddannelse, er kursusgebyret 926 kr., og der kan ikke søges VEU-godtgørelse.
Vi har også sprøjteopfølgningskursus andre dage:
3. december (Hillerød)
8. december (Ringsted)
7. januar (Nr. Alslev)