Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sprøjteopfølgningskurser

8. december 2020 kl. 8:30 - 16:00

640DKK

RINGSTED

Lovpligtigt opfølgningskursus 2020/2021

Gennemføres fortsat fysisk baseret på regler vedr. uddannelser.

Med de lovpligtige opfølgningskurser får du den sidste nye viden inden for planteværn. En viden, som du kan have stor nytte af, når du skal planlægge din behandlingsstrategi, så den er både rentabel og miljøvenlig.

Lovgivningen dikterer, at personer, der har et sprøjtecertifikat eller sprøjtebevis – og som køber og anvender plantebeskyttelsesmidler erhvervsmæssigt – skal gennemføre et opfølgningskursus senest 4 år fra erhvervelse. Der skal herefter gennemføres et opfølgningskursus hvert 4. år.

Har du erhvervet dig et sprøjtecertifikat eller var du på dit sidste opfølgningskursus før den 1. juli 2017, er det nu tid igen.

På kurset hjælper vi også med at få dig og din virksomhed i “Miljøstyrelsens Autorisationssystem til brug af Bekæmpelsesmidler” (hvilket betyder, at du bliver MAB-autoriseret til at købe plantebeskyttelsesmidler). Det er også nødvendigt at have et gyldigt opfølgningskursus for at kunne erhverve de nye kurser: Rottebekæmpelse på egen bedrift (R2-autorisationskurser)

Uddannelsen er et en-dagskursus der tilbydes af Agrovi og afholdes som ArbejdsMarkedsUddannelse (AMU): kursuskode nr.: 40837 – Sprøjtecertifikat, opfølgningskursus i samarbejde med Landbrugsskolen Sjælland – Roskilde Tekniske Skole, Pulsen 10, Postbox 132, 4000 Roskilde, www.rts.dk.

Pris:

Prisen er for din tilmelding inkl. kursusmateriale og forplejning. Du vil derudover modtage en særskilt faktura med kursusgebyret baseret på dit uddannelsesniveau fra Landbrugsskolen Sjælland (RTS).

For dig, der er faglært

Faglærte uden en videregående uddannelse, fx landbrugsuddannelsen (inkl. agrarøkonomer) opkræves et ekstra kursusgebyr på 126 kr. Der kan søges om at få løntabsgodtgørelse (VEU) på 892,87 kr. pr. fuldtidskursusdag.

For dig, der har en videregående uddannelse

Har du en videregående uddannelse, er kursusgebyret 926 kr., og der kan ikke søges VEU-godtgørelse.

Vi har også sprøjteopfølgningskursus andre dage:

7. januar (Nr. Alslev)

Lars Åge Klausen

Planteavls og oplandskonsulent Vådområder, minivådområder, skovrejsning, Mark/Sprøjte- og gødningsplaner, Enkeltbetaling, Betalingsrettigheder, 88705803 22467490 lkl@agrovi.dk
lars Åge klausen
planteavls og oplandskonsulent
88705803
22467490
lkl@agrovi.dk
vådområder, minivådområder, skovrejsning, mark/sprøjte- og gødningsplaner, enkeltbetaling, betalingsrettigheder,
ringsted lovpligtigt opfølgningskursus 2020/2021 gennemføres fortsat fysisk baseret på regler vedr. uddannelser. med de lovpligtige opfølgningskurser får du den sidste nye viden inden for planteværn. en viden, som du kan have stor nytte af, når du skal planlægge din behandlingsstrategi, så den er både rentabel og miljøvenlig. lovgivningen dikterer, at personer, der har et sprøjtecertifikat eller sprøjtebevis - og som køber og anvender plantebeskyttelsesmidler erhvervsmæssigt - skal gennemføre et opfølgningskursus senest 4 år fra erhvervelse. der skal herefter gennemføres et opfølgningskursus hvert 4. år. har du erhvervet dig et sprøjtecertifikat eller var du på dit sidste opfølgningskursus før den 1. juli 2017, er det nu tid igen. på kurset hjælper vi også med at få dig og din virksomhed i "miljøstyrelsens autorisationssystem til brug af bekæmpelsesmidler" (hvilket betyder, at du bliver mab-autoriseret til at købe plantebeskyttelsesmidler). det er også nødvendigt at have et gyldigt opfølgningskursus for at kunne erhverve de nye kurser: rottebekæmpelse på egen bedrift (r2-autorisationskurser) uddannelsen er et en-dagskursus der tilbydes af agrovi og afholdes som arbejdsmarkedsuddannelse (amu): kursuskode nr.: 40837 – sprøjtecertifikat, opfølgningskursus i samarbejde med landbrugsskolen sjælland – roskilde tekniske skole, pulsen 10, postbox 132, 4000 roskilde, www.rts.dk. pris: prisen er for din tilmelding inkl. kursusmateriale og forplejning. du vil derudover modtage en særskilt faktura med kursusgebyret baseret på dit uddannelsesniveau fra landbrugsskolen sjælland (rts). for dig, der er faglært faglærte uden en videregående uddannelse, fx landbrugsuddannelsen (inkl. agrarøkonomer) opkræves et ekstra kursusgebyr på 126 kr. der kan søges om at få løntabsgodtgørelse (veu) på 892,87 kr. pr. fuldtidskursusdag. for dig, der har en videregående uddannelse har du en videregående uddannelse, er kursusgebyret 926 kr., og der kan ikke søges veu-godtgørelse. vi har også sprøjteopfølgningskursus andre dage: 7. januar (nr. alslev)
https://www.agrovi.dk/contact/lars-aage-klausen/

Detaljer

Dato:
8. december 2020
Tidspunkt:
8:30 - 16:00
Pris:
640DKK
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Tickets are no longer available

Sted

Balstrupvej 90
Ringsted, 4100
Telefon:
48225200

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0