Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Planteworkshop på Hillerød torv

29. april 2022 kl. 16:00 - 19:00

Hjælp insekterne!

Maria fra Agrovi Biodiversitet vejleder børn og voksne i at folde urtepotter af avispapir. Vi fylder jord og kompost i potterne, lærer at lave stiklinger og så frø af planter der tiltrækker insekter. Familierne får dagens værk med hjem til haver og altankasser.

Maria er en erfaren formidler fra bl.a. ZOO og Statens Naturhistoriske museum og hun fortæller de gode historier om biodiversitet og natur undervejs. Hun fortæller også om hvilke insekter og andre dyr der særligt hører til planterne og til Hillerød.

Tag hele familien under armen til en hyggelig, lærerig, uformel eftermiddag i godt selskab. Maria er klar til at tage i mod jer fra kl. 16.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. 

Maria Lubanski

Projektleder & biodiversitetsrådgiver Projektstyring i byens grønne rum, naturpleje, naturoplevelser, undervisning og formidling 48225263 23225289 mlu@agrovi.dk
maria lubanski
projektleder & biodiversitetsrådgiver
48225263
23225289
mlu@agrovi.dk
projektstyring i byens grønne rum, naturpleje, naturoplevelser, undervisning og formidling
hjælp insekterne! maria fra agrovi biodiversitet vejleder børn og voksne i at folde urtepotter af avispapir. vi fylder jord og kompost i potterne, lærer at lave stiklinger og så frø af planter der tiltrækker insekter. familierne får dagens værk med hjem til haver og altankasser. maria er en erfaren formidler fra bl.a. zoo og statens naturhistoriske museum og hun fortæller de gode historier om biodiversitet og natur undervejs. hun fortæller også om hvilke insekter og andre dyr der særligt hører til planterne og til hillerød. tag hele familien under armen til en hyggelig, lærerig, uformel eftermiddag i godt selskab. maria er klar til at tage i mod jer fra kl. 16. arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. 
https://www.agrovi.dk/?post_type=cpt_contacting&p=20353

Detaljer

Dato:
29. april 2022
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Torvet
Hillerød, 3400
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0