fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Familieøkonomi & Pension

29. oktober kl. 16:30 - 19:30

Gratis

AFLYST GRUNDET COVID-19

Har du tænkt over, hvordan du vil leve resten af dit liv? I selskab med vores konsulenter bliver du klædt på til at tage de bedste beslutninger for dig og din familie – både når du stopper med at arbejde og når du en dag ikke er her mere. Der er meget, der skal tages stilling til, men vi guider dig godt igennem aftenen, så du kommer et skridt nærmere en effektiv pensionsplan.

PROGRAM

Bodil Hellemann, specialkonsulent, Agrovi

Bodil Hellemann stiller skarpt på, hvordan du og din familie vil leve, når du en dag ikke er aktiv mere. Når du vælger en pensionsordning, så er det vigtigt allerede der at overveje de rette forsikringer, der giver dig det sikkerhedsnet, som du har brug for i dit liv. Hør, hvordan et årligt servicetjek af dine forsikringer, kan have markant økonomisk betydning for dig og din familie afhængig af, hvor I er i livet. En pensionsplan hos Agrovi kan give dig det nødvendige overblik, hvor du kan se samspillet mellem dine egne pensionsordninger, din formue og de offentlige ydelser.

Velliv

Bliv klogere på landmandspension hos Velliv, som er en oplagt pensionsordning for dig, der arbejder på landet.  Her har Landbrug & Fødevarer allerede forhandlet en rigtig god aftale på plads for dig, som sikre, at du som selvstændig landmand/virksomhedsejer får en meget fordelagtig ordning, hvor en stor del af det, du indbetaler, går til opsparing.

Camilla Tankmar, jurist, Agrovi

For mange er det svært at forholde sig til livets afslutning, og dermed er det også svært at tage stilling til, hvordan arven efterfølgende skal fordeles mellem de efterladte. Skal der evt. ske skævdeling? Uanset om du er gift, lever papirløst eller alene, og uanset om du har børn, særbørn eller ingen børn, kan du med fordel oprette et testamente. Har du ikke oprettet et testamente, der specificerer, hvordan din arv skal fordeles, vil arven blive fordelt i henhold til arvelovens bestemmelser. Ved du egentlig, hvad det betyder? Hør også mere om, hvad en fremtidsfuldmagt kan gøre for dig og dine nærmeste.

Arrangement er inkl. en sandwich, kaffe og kage.

Arrangementet afholdes efter regeringens til den tid gældende regler og anbefalinger i forbindelse med Covid-19. Der er derfor kun et begrænset antal pladser. 

Bodil Hellemann

Specialkonsulent Forsikring, Pension, Formuepleje 20349387 boh@agrovi.dk
bodil hellemann
specialkonsulent

20349387
boh@agrovi.dk
forsikring, pension, formuepleje
aflyst grundet covid-19 har du tænkt over, hvordan du vil leve resten af dit liv? i selskab med vores konsulenter bliver du klædt på til at tage de bedste beslutninger for dig og din familie - både når du stopper med at arbejde og når du en dag ikke er her mere. der er meget, der skal tages stilling til, men vi guider dig godt igennem aftenen, så du kommer et skridt nærmere en effektiv pensionsplan.

program

bodil hellemann, specialkonsulent, agrovi bodil hellemann stiller skarpt på, hvordan du og din familie vil leve, når du en dag ikke er aktiv mere. når du vælger en pensionsordning, så er det vigtigt allerede der at overveje de rette forsikringer, der giver dig det sikkerhedsnet, som du har brug for i dit liv. hør, hvordan et årligt servicetjek af dine forsikringer, kan have markant økonomisk betydning for dig og din familie afhængig af, hvor i er i livet. en pensionsplan hos agrovi kan give dig det nødvendige overblik, hvor du kan se samspillet mellem dine egne pensionsordninger, din formue og de offentlige ydelser. velliv bliv klogere på landmandspension hos velliv, som er en oplagt pensionsordning for dig, der arbejder på landet.  her har landbrug & fødevarer allerede forhandlet en rigtig god aftale på plads for dig, som sikre, at du som selvstændig landmand/virksomhedsejer får en meget fordelagtig ordning, hvor en stor del af det, du indbetaler, går til opsparing. camilla tankmar, jurist, agrovi for mange er det svært at forholde sig til livets afslutning, og dermed er det også svært at tage stilling til, hvordan arven efterfølgende skal fordeles mellem de efterladte. skal der evt. ske skævdeling? uanset om du er gift, lever papirløst eller alene, og uanset om du har børn, særbørn eller ingen børn, kan du med fordel oprette et testamente. har du ikke oprettet et testamente, der specificerer, hvordan din arv skal fordeles, vil arven blive fordelt i henhold til arvelovens bestemmelser. ved du egentlig, hvad det betyder? hør også mere om, hvad en fremtidsfuldmagt kan gøre for dig og dine nærmeste. arrangement er inkl. en sandwich, kaffe og kage. arrangementet afholdes efter regeringens til den tid gældende regler og anbefalinger i forbindelse med covid-19. der er derfor kun et begrænset antal pladser. 
https://www.agrovi.dk/contact/bodil-hellemann/

Detaljer

Dato:
29. oktober
Tidspunkt:
16:30 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Hollandiavej 4
Nr. Alslev, 4840
Telefon:
48225200

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0