fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Optimer din økonomi

3. november kl. 16:30 - 19:30

Gratis

AFLYST GRUNDET COVID-19

Nu er det tid til at gøre status og lade blikket dvæle ved din virksomheds resultat, så du kommer ind i 2021 med de bedst mulige betingelser. Hør mere om fordelene ved et foreløbigt skatteregnskab, få indblik i, hvordan grønne tiltag på din bedrift kan give dig en uventet fordel i banken og bliv klogere på, hvilken selskabskonstruktion, der passer bedst til dig. Det handler ganske enkelt om at få optimeret din økonomi bedst muligt, så du står endnu stærkere til næste år. 

PROGRAM

Ulrich Goth, Kundechef, Agrovi

Det er tidspunktet på året, hvor vi snart skal gøre status. Derfor er det vigtigt, at du som virksomhedsejer kende dine tal og ved, hvor du står. Dine muligheder for at optimere din skattebetaling er bedst før året afsluttes, da der bl.a. kan ske indbetale til pensioner med fradrag i din indkomst. Vi giver dig fordelene ved at få lavet et foreløbigt regnskab og gør dig klogere på, hvilke signaler, du skal sende til din bank og omgivelser for optimale vilkår.

Nykredit: Hvilke muligheder giver de nye grønne lån?

Overvejer du bæredygtige tiltag på din bedrift? Det bliver belønnet i banken, så kom og hør mere, når Nykredit fortæller om deres nye tiltag, der i første omgang giver landbruget mulighed for rente- og gebyrfrie lån, når der investeres i ”grønne tiltag”. Bliv klogere på, hvilke investeringer, der falder ind under denne pulje, som består af 500 mio. kr. – og hvad man gør, hvis man ikke er Nykredit-kunde.

Niels Eghøj Nielsen, Økonomichef, Agrovi Revision

Hør mere om, hvilke muligheder og ulemper, der er ved selskabskonstruktioner i landbruget. Vi gør dig klogere på, hvorfor kombinationen af både personligt ejede virksomheder og selskaber, er en måde at optimere din virksomhed på, når der tales om risiko. Vi stiller skarpt på, hvordan en oprettelse foregår, og hvilken betydning, det har, at der oprettes en juridisk enhed, altså et ApS eller A/S.

Arrangement er inkl. en sandwich, kaffe og kage.

Arrangementet afholdes efter regeringens til den tid gældende regler og anbefalinger i forbindelse med Covid-19. Der er derfor kun et begrænset antal pladser. 

Bodil Hellemann

Specialkonsulent Forsikring, Pension, Formuepleje 20349387 boh@agrovi.dk
bodil hellemann
specialkonsulent

20349387
boh@agrovi.dk
forsikring, pension, formuepleje
aflyst grundet covid-19 nu er det tid til at gøre status og lade blikket dvæle ved din virksomheds resultat, så du kommer ind i 2021 med de bedst mulige betingelser. hør mere om fordelene ved et foreløbigt skatteregnskab, få indblik i, hvordan grønne tiltag på din bedrift kan give dig en uventet fordel i banken og bliv klogere på, hvilken selskabskonstruktion, der passer bedst til dig. det handler ganske enkelt om at få optimeret din økonomi bedst muligt, så du står endnu stærkere til næste år. 

program

ulrich goth, kundechef, agrovi det er tidspunktet på året, hvor vi snart skal gøre status. derfor er det vigtigt, at du som virksomhedsejer kende dine tal og ved, hvor du står. dine muligheder for at optimere din skattebetaling er bedst før året afsluttes, da der bl.a. kan ske indbetale til pensioner med fradrag i din indkomst. vi giver dig fordelene ved at få lavet et foreløbigt regnskab og gør dig klogere på, hvilke signaler, du skal sende til din bank og omgivelser for optimale vilkår. nykredit: hvilke muligheder giver de nye grønne lån? overvejer du bæredygtige tiltag på din bedrift? det bliver belønnet i banken, så kom og hør mere, når nykredit fortæller om deres nye tiltag, der i første omgang giver landbruget mulighed for rente- og gebyrfrie lån, når der investeres i ”grønne tiltag”. bliv klogere på, hvilke investeringer, der falder ind under denne pulje, som består af 500 mio. kr. - og hvad man gør, hvis man ikke er nykredit-kunde. niels eghøj nielsen, Økonomichef, agrovi revision hør mere om, hvilke muligheder og ulemper, der er ved selskabskonstruktioner i landbruget. vi gør dig klogere på, hvorfor kombinationen af både personligt ejede virksomheder og selskaber, er en måde at optimere din virksomhed på, når der tales om risiko. vi stiller skarpt på, hvordan en oprettelse foregår, og hvilken betydning, det har, at der oprettes en juridisk enhed, altså et aps eller a/s. arrangement er inkl. en sandwich, kaffe og kage. arrangementet afholdes efter regeringens til den tid gældende regler og anbefalinger i forbindelse med covid-19. der er derfor kun et begrænset antal pladser. 
https://www.agrovi.dk/contact/bodil-hellemann/

Detaljer

Dato:
3. november
Tidspunkt:
16:30 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Optimer din økonomi (Ringsted)
0,00 DKK
19 ledige

Sted

Balstrupvej 90
Ringsted, 4100
Telefon:
48225200

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0