Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Om AgreenaCarbon

15. december 2021 kl. 9:00 - 10:00

Gratis

WEBINAR

Kom med til webinar om AgreenaCarbon-programmet, hvor vi gennemgår programmets baggrund såvel som landmandens og køberens rolle. Vi kommer også ind på, hvilke regler du som landmand skal overholde i programmet. Vi giver også en grundlæggende introduktion til, hvordan platformen fungerer, og hvordan du laver dine strategier for CO2-certifikater.

Webinaret varer ca. 1 time, og vi vil meget gerne besvare de spørgsmål, du måtte have. Hvis der er aktuelle emner, som er relevante at tage op på et af disse webinarer, gør vi det gerne.

Du modtager et link til webinaret i en bekræftelsesmail, efter du har tilmeldt dig webinaret.







webinar kom med til webinar om agreenacarbon-programmet, hvor vi gennemgår programmets baggrund såvel som landmandens og køberens rolle. vi kommer også ind på, hvilke regler du som landmand skal overholde i programmet. vi giver også en grundlæggende introduktion til, hvordan platformen fungerer, og hvordan du laver dine strategier for co2-certifikater. webinaret varer ca. 1 time, og vi vil meget gerne besvare de spørgsmål, du måtte have. hvis der er aktuelle emner, som er relevante at tage op på et af disse webinarer, gør vi det gerne. du modtager et link til webinaret i en bekræftelsesmail, efter du har tilmeldt dig webinaret.

Detaljer

Dato:
15. december 2021
Tidspunkt:
9:00 - 10:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0