Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kvindenetværk: Formue & investeringer

25. april 2022 kl. 17:30 - 20:30

Gratis

HELLERUP

Oplever du også at, der stadig er forskel på din og din mands indkomst og pensionsopsparing? Har du lyst til at gøre noget ved det?

Investeringer kan være med til at reducere gabet mellem kvinder og mænds indkomst. Derfor vil vi gerne give dig en introduktion til, hvordan du kommer i gang, hvor det er bedst at placere din opsparing, og hvordan du lægger en investeringsstrategi. Du behøver ikke at have en formue for at investere. Du kan sagtens starte i det små – og jo tidligere du kommer i gang, jo bedre. Tiden er nemlig en vigtig faktor i forhold til størrelsen på din potentielle formue.

Kundedirektør Helle Snedker fra Formuepleje siger: ”Dybest set handler det om at tage vare på sin egen økonomiske fremtid. Men der er også de faktuelle forhold, at kvinder lever længere end mænd, og at næsten halvdelen af alle ægteskaber ender i skilsmisse, som er værd at være opmærksom på: Din privatøkonomi er med andre ord for alvorligt et emne at overlade til andre.”

Mens vi bliver klogere på vores investeringsmuligheder, vil der blive serveret tapas og lidt godt at drikke.

Arrangementet afholdes hos Formuepleje i Hellerup som en del af kvindenetværket i Nordsjællands Landboforening, men er ÅBENT for alle kvinder.

Tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen.

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent Foreningssupport, Public Affair, Presse, Kommunikation, Projektudvikling 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk
foreningssupport, public affair, presse, kommunikation, projektudvikling
hellerup oplever du også at, der stadig er forskel på din og din mands indkomst og pensionsopsparing? har du lyst til at gøre noget ved det? investeringer kan være med til at reducere gabet mellem kvinder og mænds indkomst. derfor vil vi gerne give dig en introduktion til, hvordan du kommer i gang, hvor det er bedst at placere din opsparing, og hvordan du lægger en investeringsstrategi. du behøver ikke at have en formue for at investere. du kan sagtens starte i det små - og jo tidligere du kommer i gang, jo bedre. tiden er nemlig en vigtig faktor i forhold til størrelsen på din potentielle formue. kundedirektør helle snedker fra formuepleje siger: ”dybest set handler det om at tage vare på sin egen økonomiske fremtid. men der er også de faktuelle forhold, at kvinder lever længere end mænd, og at næsten halvdelen af alle ægteskaber ender i skilsmisse, som er værd at være opmærksom på: din privatøkonomi er med andre ord for alvorligt et emne at overlade til andre." mens vi bliver klogere på vores investeringsmuligheder, vil der blive serveret tapas og lidt godt at drikke. arrangementet afholdes hos formuepleje i hellerup som en del af kvindenetværket i nordsjællands landboforening, men er Åbent for alle kvinder. tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen.
https://www.agrovi.dk/contact/helena-p-soerensen/

Detaljer

Dato:
25. april 2022
Tidspunkt:
17:30 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Tuborg Havnevej 15
Hellerup, 2900

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0