Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom godt i gang med Control Basis i InterCount – Hillerød

12. april 2023 kl. 9:30 - 11:30

Gratis

Tag med til gratis kursus om Control Basis i InterCount og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering, der er en vigtig fordel i din bogføring.

 

D. 12/4 kl. 9:30-11:30 har du mulighed for at blive godt introduceret til InterCounts Control Basis, når vi afholder gratis kursus for dig, der gerne vil blive helt sikker i arbejdsgangen.

 

På kurset lærer du, hvordan du foretager rettelser til din bogføring direkte via InterCount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i InterCount. Blandt andet gennemgår vi, hvordan du retter et kontonummer, linker en postering til et bilag og hvordan du forholder dig den automatiske kontering.

 

Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt selv oplever i brugen af Control Basis i InterCounts Bogføringsmodul.

 

Praktisk information

  • Kurset afholdes d. 12/4 kl. 9:30-11:30
  • Kurset er af 2 timers varighed

På kurset skal du medbringe en bærbar pc eller en tablet, så du kan logge ind på din egen bruger og følge undervisningen med afsæt i dine egne data. Husk derfor også at medbringe dit AgroID-brugernavn og adgangskode. Mød gerne op i god tid, så du har tid til at få startet din pc op, logge på internet osv.

René Johannessen

Chefrådgiver, Økonomi- og ejendomskonsulent Ejendomshandler, Driftøkonomi 60115801 rej@agrovi.dk
rené johannessen
chefrådgiver, Økonomi- og ejendomskonsulent

60115801
rej@agrovi.dk
ejendomshandler, driftøkonomi
tag med til gratis kursus om control basis i intercount og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering, der er en vigtig fordel i din bogføring.   d. 12/4 kl. 9:30-11:30 har du mulighed for at blive godt introduceret til intercounts control basis, når vi afholder gratis kursus for dig, der gerne vil blive helt sikker i arbejdsgangen.   på kurset lærer du, hvordan du foretager rettelser til din bogføring direkte via intercount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i intercount. blandt andet gennemgår vi, hvordan du retter et kontonummer, linker en postering til et bilag og hvordan du forholder dig den automatiske kontering.   du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt selv oplever i brugen af control basis i intercounts bogføringsmodul.   praktisk information
  • kurset afholdes d. 12/4 kl. 9:30-11:30
  • kurset er af 2 timers varighed
på kurset skal du medbringe en bærbar pc eller en tablet, så du kan logge ind på din egen bruger og følge undervisningen med afsæt i dine egne data. husk derfor også at medbringe dit agroid-brugernavn og adgangskode. mød gerne op i god tid, så du har tid til at få startet din pc op, logge på internet osv.
https://www.agrovi.dk/contact/rene-johansen/

Detaljer

Dato:
12. april 2023
Tidspunkt:
9:30 - 11:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige

Sted

Industrivænget 22
Hillerød, 3400
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0