Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Klimadage SYD – Præstø

12. oktober kl. 9:00 - 14:00

Alle landmænd skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugs- og fødevareproduktionen. Men hvordan holder du styr på dit klimaaftryk? Og hvad virker på din bedrift? Kom med på klimadagen, og lær hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din helt egen bedrift. På klimadagen ser vi både på klimadagsordenen i det store perspektiv – og vi dykker helt ned i, hvordan du kan gøre en forskel på din egen bedrift ved hjælp af landbrugets nye klimaværktøj:ESGreen Tool. Der vil være masser af inspiration og konkret vejledning at hente – fra dine kolleger i landbruget, fra Agrovis rådgivere, Nykredit og fra SEGES Innovation.

 

Arrangementet er gratis – TILMELD DIG HER

 

Program

Kl. 8.45 – Kaffe, the og morgenbrød

Kl. 09.00 – Velkommen til en dag med fokus på klima

v.Christoffer Munk Banke, afdelingsleder, Agrovi

Velkomst SEGES

v. Anders Søgaard, SEGES Innovation

Fokus på klima og bæredygtighed i den finansielle sektor

Den lokale landbrugsdirektør fra Nykredit løfter sløret for, hvordan de arbejder med klima og bæredygtighed ift. landbruget. Hør, hvad de som bank lægger vægt på – både på kort og langt sigt – og hvordan klimaværktøjet kan være en vigtig del af en løbende dialog.
v. Anette Schjelderup, Landbrugsdirektør

En landmands syn på fremtidens arbejde med klima og bæredygtighed

Få indsigt i din kollegas tanker om et klimavenligt og bæredygtigt landbrug, når en lokal landmand fortæller om hans motivation for at arbejde med klima og bæredygtighed på sin bedrift.
v. Kurt Nielsen, Pilegaard

Debat ved bordene og mulighed for at stille spørgsmål til panelet

v. Emma Natorp, Agrovi, Anette Schjelderup, Nykredit,  Kurt Nielsen, Pilegaard, Hans Roust Thysen, SEGES Innovation

Pause

Klimatiltag i landbruget: Hvad, hvorfor og hvordan?

Bliv klimakyndig på få minutter. Hør med, når SEGES Innovation kridter banen op, og gør dig klogere på selve udgangspunktet for at arbejde med klima og bæredygtighed i landbruget. Du vil bl.a. blive klogere på, hvor landbrugets emissioner kommer fra, og hvordan vi måler klimaaftrykket. Og du vil få viden om de grundlæggende begreber indenfor klima og klimatiltag i landbruget.
v. Hans Roust Thysen, SEGES Innovation

11.30 – 12.15 Frokost

Introduktion til beregning af klimaaftryk i klimaværktøjet

Vi deler os op i produktionsgrene, og du lærer, hvordan du beregner klimaaftrykket for din bedrift i klimaværktøjet ESGreen Tool.

På sporene med gris, kvæg og fjerkræ vil vi kort berøre markdelen. Det er endnu ikke muligt at beregne klimaaftrykket på bedrifter med får, slagtekalve, kødkvæg, frugt, grønt og skov i ESGreen Tool, men har du en af disse produktionsgrene, er du selvfølgelig stadig velkommen til at deltage.

Ingen beskrivelse indtastetIngen beskrivelse indtastetIngen beskrivelse indtastet
Bemærk, at din bedrift skal være CVR-valideret, før du kan bruge ESGreen Tool. Find vejledning her.

Du er velkommen til at medbring din egen computer og være logget ind i ESGreen Tool under gennemgangen, så du kan følge med i dit eget klimaregnskab. Det er desværre ikke muligt at få personlig hjælp (fx til at logge ind, aflæse data og navigere rundt i værktøjet)

Pause

Introduktion til virkemidler og scenarieberegning i klimaværktøjet

Vi dykker videre ned i arbejdet med ESGreen Tool og har fokus på de vigtigste virkemidler inden for de forskellige produktionsgrene. Vi ser f.eks. nærmere på, hvordan du i værktøjet kan arbejde med fremtidsscenarier ved at vælge forskellige virkemidler.

Sådan kan du bruge Agrovi

Er du skarp på, hvordan du kan bruge Agrovi i dit arbejde med klima? Ellers kan du blive det her, hvor Agrovi vil præsentere dig for sin rådgivning og centrale konsulenter inden for klima, bæredygtighed og ESGreen Tool.
v. Emma Natorp, projektleder, Agrovi

Afrunding

v. Christoffer Munk Banke, Agrovi  og  Anders Søgaard, SEGES Innovation

14.00 – Tak for i dag

 

TILMELD DIG HER

 

Emma Natorp

Projektleder ESG, Bæredygtighed, Marketing 4822 5211 4076 6011 ena@agrovi.dk
emma natorp
projektleder
4822 5211
4076 6011
ena@agrovi.dk
esg, bæredygtighed, marketing
alle landmænd skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugs- og fødevareproduktionen. men hvordan holder du styr på dit klimaaftryk? og hvad virker på din bedrift? kom med på klimadagen, og lær hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din helt egen bedrift. på klimadagen ser vi både på klimadagsordenen i det store perspektiv – og vi dykker helt ned i, hvordan du kan gøre en forskel på din egen bedrift ved hjælp af landbrugets nye klimaværktøj:esgreen tool. der vil være masser af inspiration og konkret vejledning at hente – fra dine kolleger i landbruget, fra agrovis rådgivere, nykredit og fra seges innovation.   arrangementet er gratis - tilmeld dig her  

program

kl. 8.45 - kaffe, the og morgenbrød

kl. 09.00 - velkommen til en dag med fokus på klima

v.christoffer munk banke, afdelingsleder, agrovi

velkomst seges

v. anders søgaard, seges innovation

fokus på klima og bæredygtighed i den finansielle sektor

den lokale landbrugsdirektør fra nykredit løfter sløret for, hvordan de arbejder med klima og bæredygtighed ift. landbruget. hør, hvad de som bank lægger vægt på – både på kort og langt sigt – og hvordan klimaværktøjet kan være en vigtig del af en løbende dialog. v. anette schjelderup, landbrugsdirektør

en landmands syn på fremtidens arbejde med klima og bæredygtighed

få indsigt i din kollegas tanker om et klimavenligt og bæredygtigt landbrug, når en lokal landmand fortæller om hans motivation for at arbejde med klima og bæredygtighed på sin bedrift. v. kurt nielsen, pilegaard

debat ved bordene og mulighed for at stille spørgsmål til panelet

v. emma natorp, agrovi, anette schjelderup, nykredit,  kurt nielsen, pilegaard, hans roust thysen, seges innovation

pause

klimatiltag i landbruget: hvad, hvorfor og hvordan?

bliv klimakyndig på få minutter. hør med, når seges innovation kridter banen op, og gør dig klogere på selve udgangspunktet for at arbejde med klima og bæredygtighed i landbruget. du vil bl.a. blive klogere på, hvor landbrugets emissioner kommer fra, og hvordan vi måler klimaaftrykket. og du vil få viden om de grundlæggende begreber indenfor klima og klimatiltag i landbruget. v. hans roust thysen, seges innovation

11.30 – 12.15 frokost

introduktion til beregning af klimaaftryk i klimaværktøjet

vi deler os op i produktionsgrene, og du lærer, hvordan du beregner klimaaftrykket for din bedrift i klimaværktøjet esgreen tool. på sporene med gris, kvæg og fjerkræ vil vi kort berøre markdelen. det er endnu ikke muligt at beregne klimaaftrykket på bedrifter med får, slagtekalve, kødkvæg, frugt, grønt og skov i esgreen tool, men har du en af disse produktionsgrene, er du selvfølgelig stadig velkommen til at deltage.
ingen beskrivelse indtastetingen beskrivelse indtastetingen beskrivelse indtastet
bemærk, at din bedrift skal være cvr-valideret, før du kan bruge esgreen tool. find vejledning her.
du er velkommen til at medbring din egen computer og være logget ind i esgreen tool under gennemgangen, så du kan følge med i dit eget klimaregnskab. det er desværre ikke muligt at få personlig hjælp (fx til at logge ind, aflæse data og navigere rundt i værktøjet)

pause

introduktion til virkemidler og scenarieberegning i klimaværktøjet

vi dykker videre ned i arbejdet med esgreen tool og har fokus på de vigtigste virkemidler inden for de forskellige produktionsgrene. vi ser f.eks. nærmere på, hvordan du i værktøjet kan arbejde med fremtidsscenarier ved at vælge forskellige virkemidler.

sådan kan du bruge agrovi

er du skarp på, hvordan du kan bruge agrovi i dit arbejde med klima? ellers kan du blive det her, hvor agrovi vil præsentere dig for sin rådgivning og centrale konsulenter inden for klima, bæredygtighed og esgreen tool. v. emma natorp, projektleder, agrovi

afrunding

v. christoffer munk banke, agrovi  og  anders søgaard, seges innovation

14.00 - tak for i dag

 

tilmeld dig her

 
https://www.agrovi.dk/contact/emma-natorp/

Detaljer

Dato:
12. oktober
Tidspunkt:
9:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Evensølundvej 5
Præstø, 4720

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0