Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klimadage NORD

20. april 2022 kl. 16:00 - 21:00

SLANGERUP / GRATIS

Alle landmænd skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugs- og fødevareproduktionen. Men hvordan holder du styr på dit klimaaftryk? Og hvad virker på din bedrift? Kom med på klimadagen, og lær hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din helt egen bedrift. På klimadagen ser vi både på klimadagsordenen i det store perspektiv – og vi dykker helt ned i, hvordan du kan gøre en forskel på din egen bedrift ved hjælp af landbrugets nye klimaværktøj:ESGreen Tool. Der vil være masser af inspiration og konkret vejledning at hente – fra dine kolleger i landbruget, fra Agrovis rådgivere, Nykredit og fra SEGES Innovation.

PROGRAM

Velkommen til en dag med fokus på klima

DLBR, Agrovi og SEGES Innovation byder velkommen. Vi får hjælp til at sætte ord på, hvorfor klima og bæredygtighed er vigtige konkurrenceparametre i dansk landbrug fremadrettet – og så tager vi temperaturen på klima som dagsorden blandt jer som landmænd.

Fokus på klima og bæredygtighed i den finansielle sektor

Vores lokale landbrugsdirektør fra Nykredit løfter sløret for, hvordan de arbejder med klima og bæredygtighed ift. landbruget. Hør, hvad de som bank lægger vægt på – både på kort og langt sigt – og hvordan klimaværktøjet kan være en vigtig del af en løbende dialog.

En landmands syn på fremtidens arbejde med klima og bæredygtighed

Få indsigt i din kollegas tanker om et klimavenligt og bæredygtigt landbrug, når en lokal landmand fortæller om hans motivation for at arbejde med klima og bæredygtighed på sin bedrift.

Debat ved bordene og mulighed for at stille spørgsmål til panelet

Her er der mulighed for at debattere den grønne omstilling med gode landmandskollegaer. Sammen kan I formulere spørgsmål til et spændende panel af personer fra f.eks. DLBR, Nykredit og SEGES Innovation.

Klimatiltag i landbruget: Hvad, hvorfor og hvordan?

Bliv klimakyndig på få minutter. Hør med, når SEGES Innovation kridter banen op, og gør dig klogere på selve udgangspunktet for at arbejde med klima og bæredygtighed i landbruget. Du vil bl.a. blive klogere på, hvor landbrugets emissioner kommer fra, og hvordan vi måler klimaaftrykket. Og du vil få viden om de grundlæggende begreber indenfor klima og klimatiltag i landbruget.

MAD & PAUSE

Introduktion til beregning af klimaaftryk i ESGreen Tool – Landbrugets digitale klimaværktøj

Vi deler os op i produktionsgrene, og du lærer, hvordan du beregner klimaaftrykket for din bedrift i klimaværktøjet ESGreen Tool.

Ingen beskrivelse indtastetIngen beskrivelse indtastetIngen beskrivelse indtastetIngen beskrivelse indtastet

Bemærk, at din bedrift skal være CVR-valideret, før du kan bruge ESGreen Tool. Find vejledning her.

PAUSE

Mulighed for at se klimaaftrykket for din bedrift i ESGreen Tool, og få hjælp til at komme i gang

Introduktion til virkemidler og scenarieberegning i ESGreen Tool

Vi dykker videre ned i arbejdet med ESGreen Tool og har fokus på de vigtigste virkemidler inden for de forskellige produktionsgrene. Vi ser f.eks. nærmere på, hvordan du i værktøjet kan arbejde med fremtidsscenarier ved at vælge forskellige virkemidler.

Afrunding

ÅBEN CAFÉ

Mulighed for at se klimaaftrykket for din bedrift i ESGreen Tool, og få hjælp til at komme i gang

TILMELD DIG HER

 slangerup / gratis alle landmænd skal de kommende år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugs- og fødevareproduktionen. men hvordan holder du styr på dit klimaaftryk? og hvad virker på din bedrift? kom med på klimadagen, og lær hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din helt egen bedrift. på klimadagen ser vi både på klimadagsordenen i det store perspektiv – og vi dykker helt ned i, hvordan du kan gøre en forskel på din egen bedrift ved hjælp af landbrugets nye klimaværktøj:esgreen tool. der vil være masser af inspiration og konkret vejledning at hente – fra dine kolleger i landbruget, fra agrovis rådgivere, nykredit og fra seges innovation.

program

velkommen til en dag med fokus på klima

dlbr, agrovi og seges innovation byder velkommen. vi får hjælp til at sætte ord på, hvorfor klima og bæredygtighed er vigtige konkurrenceparametre i dansk landbrug fremadrettet – og så tager vi temperaturen på klima som dagsorden blandt jer som landmænd.

fokus på klima og bæredygtighed i den finansielle sektor

vores lokale landbrugsdirektør fra nykredit løfter sløret for, hvordan de arbejder med klima og bæredygtighed ift. landbruget. hør, hvad de som bank lægger vægt på – både på kort og langt sigt – og hvordan klimaværktøjet kan være en vigtig del af en løbende dialog.

en landmands syn på fremtidens arbejde med klima og bæredygtighed

få indsigt i din kollegas tanker om et klimavenligt og bæredygtigt landbrug, når en lokal landmand fortæller om hans motivation for at arbejde med klima og bæredygtighed på sin bedrift.

debat ved bordene og mulighed for at stille spørgsmål til panelet

her er der mulighed for at debattere den grønne omstilling med gode landmandskollegaer. sammen kan i formulere spørgsmål til et spændende panel af personer fra f.eks. dlbr, nykredit og seges innovation.

klimatiltag i landbruget: hvad, hvorfor og hvordan?

bliv klimakyndig på få minutter. hør med, når seges innovation kridter banen op, og gør dig klogere på selve udgangspunktet for at arbejde med klima og bæredygtighed i landbruget. du vil bl.a. blive klogere på, hvor landbrugets emissioner kommer fra, og hvordan vi måler klimaaftrykket. og du vil få viden om de grundlæggende begreber indenfor klima og klimatiltag i landbruget.

mad & pause

introduktion til beregning af klimaaftryk i esgreen tool – landbrugets digitale klimaværktøj

vi deler os op i produktionsgrene, og du lærer, hvordan du beregner klimaaftrykket for din bedrift i klimaværktøjet esgreen tool.
ingen beskrivelse indtastetingen beskrivelse indtastetingen beskrivelse indtastetingen beskrivelse indtastet
bemærk, at din bedrift skal være cvr-valideret, før du kan bruge esgreen tool. find vejledning her.

pause

mulighed for at se klimaaftrykket for din bedrift i esgreen tool, og få hjælp til at komme i gang

introduktion til virkemidler og scenarieberegning i esgreen tool

vi dykker videre ned i arbejdet med esgreen tool og har fokus på de vigtigste virkemidler inden for de forskellige produktionsgrene. vi ser f.eks. nærmere på, hvordan du i værktøjet kan arbejde med fremtidsscenarier ved at vælge forskellige virkemidler.

afrunding

Åben cafÉ

mulighed for at se klimaaftrykket for din bedrift i esgreen tool, og få hjælp til at komme i gang

tilmeld dig her

 

Detaljer

Dato:
20. april 2022
Tidspunkt:
16:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Slagslundevej 13
Slangerup, 3550

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0