Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Investering i udlejningsejendomme

30. november 2021 kl. 10:00 - 13:00

Gratis

FREDERIKSSUND

Overvejer du at tilføje alternative investeringer til din investeringsportefølje? Måske har du allerede overvejet ejendomsinvesteringer? Nu har du nu mulighed for at deltage i vores morgenmøde, som vi holder sammen med Koncenton, hvor temaet er investeringer i boligudlejningsejendomme til private lejere.

Her bliver du klogere på, om passive ejendomsinvesteringer passer til din investeringsstrategi- og profil – og du bliver introduceret for et investeringsalternativ, der både bidrager til risikospredning i din portefølje og giver et forventet årligt afkast på 8-9%.

Investeringskonsulent Lars Henry Mikkelsen vil med sit oplæg gøre status på det nuværende investeringsmarked, give dig tips til optimal risikospredning og præsentere Koncentons investeringskoncept – et koncept, der bygger på investeringer i boligudlejningsejendomme i Danmarks største byer.

Du skal være opmærksom på, at minimumsinvesteringen i Koncentons projekter er DKK 750.000, og at en investering hos Koncenton kræver en investerbar formue på minimum DKK 3 mio.

PROGRAM

 • Velkomst & brunch
 • Din pension; Nu og i fremtiden, v/ Bodil Hellemann og Morten Knudsen, Agrovi
 • Indblik i det aktuelle investeringsmarked med fokus på tendenser og udfordringer
 • Koncentons investeringskoncept: Sådan skaber vi værdi for vores investorer
 • Aktuelle trends i ejendomsmarkedet
 • Gennemgang af aktuelle investeringsprojekter
 • Spørgsmål om din aktuelle situation og dine muligheder

Arrangementet er gratis.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte oplægsholder og investeringskonsulent Lars Henry Mikkelsen på tlf. 25 81 06 96.

Bodil Hellemann

Specialkonsulent Liv & Pensionsforsikring, Formuepleje, ES-rådgivning 20349387 boh@agrovi.dk
bodil hellemann
specialkonsulent

20349387
boh@agrovi.dk
liv & pensionsforsikring, formuepleje, es-rådgivning
frederikssund overvejer du at tilføje alternative investeringer til din investeringsportefølje? måske har du allerede overvejet ejendomsinvesteringer? nu har du nu mulighed for at deltage i vores morgenmøde, som vi holder sammen med koncenton, hvor temaet er investeringer i boligudlejningsejendomme til private lejere. her bliver du klogere på, om passive ejendomsinvesteringer passer til din investeringsstrategi- og profil - og du bliver introduceret for et investeringsalternativ, der både bidrager til risikospredning i din portefølje og giver et forventet årligt afkast på 8-9%. investeringskonsulent lars henry mikkelsen vil med sit oplæg gøre status på det nuværende investeringsmarked, give dig tips til optimal risikospredning og præsentere koncentons investeringskoncept – et koncept, der bygger på investeringer i boligudlejningsejendomme i danmarks største byer. du skal være opmærksom på, at minimumsinvesteringen i koncentons projekter er dkk 750.000, og at en investering hos koncenton kræver en investerbar formue på minimum dkk 3 mio. program
 • velkomst & brunch
 • din pension; nu og i fremtiden, v/ bodil hellemann og morten knudsen, agrovi
 • indblik i det aktuelle investeringsmarked med fokus på tendenser og udfordringer
 • koncentons investeringskoncept: sådan skaber vi værdi for vores investorer
 • aktuelle trends i ejendomsmarkedet
 • gennemgang af aktuelle investeringsprojekter
 • spørgsmål om din aktuelle situation og dine muligheder
arrangementet er gratis. har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte oplægsholder og investeringskonsulent lars henry mikkelsen på tlf. 25 81 06 96.
https://www.agrovi.dk/contact/bodil-hellemann/

Detaljer

Dato:
30. november 2021
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Industrivænget 22
Hillerød, Select State 3400
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0