Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Handelsinfo (Nr. Alslev)

12. oktober 2021 kl. 14:00 - 17:00

500,00kr.

NR. ALSLEV AgroMarkets

Se med, når chefanalytikere John Jensen og Per Brems Jensen går i kødet på tendenserne for dine kommende råvarehandler – og særligt, hvis du er husdyrproducent er der god grund til at spidse øre. Vi kommer både omkring Kina (de styrer prisniveauet med hård hånd), vækst- og renteudviklingen (vi deler vores forventninger til udviklingen) og gør dig opmærksom på, hvordan du kan få et overblik over det reelle afkast på din pension.

Vi præsenterer dig desuden for et nyt værktøj, der hjælper dig med benchmarke din investeringsperformance i forhold til markedet (det kan godt komme til at gøre lidt ondt, så er du advaret).

Vi starter kl. 14 med kaffe og kage og slutter kl. 17 med en sandwich.

Der vil være pauser undervejs og mulighed for at stille spørgsmål.

PROGRAM

FINANSMARKEDERNE
Langsigtet vækst eller bare en gentagelse af fortiden. Vha. vores egne analyser og nogle af verdens mest anerkendte eksperter undersøger vi, om politikerne har ret, når de siger, at vi står foran en lang periode med vækst.

FAST ELLER VARIABLE RENTE

Vi har holdt fast gennem pandemien, men kan det blive ved? Finansmarkederne og politikernes pengepolitiske beslutninger afgør niveauet på vores renter og sætter scenen for priserne på vores råvarer. Du får vores forventninger til udviklingen.

RÅVARER

Mælk og kød – Der er store beslutninger på vej. Som producent af animalske produkter tvinger noteringerne dig til at tænke anderledes, og især svineproducenter skal nu forvalte deres likviditetsberedskab med forsigtig hånd.

Gødning – Logistikken afgør, hvor meget og om du kan købe. Vi vil opleve ekstreme flaskehalse på vigtige varer. Måske har fabrikken været lukket ned, varerne står måske i den forkerte verdensdel, og ingen vil betale for at sende dem det rigtige sted hen.

Korn og foder – I går, i dag og i morgen. Hvorfor gør vi, som vi gør? Af og til undrer folk sig over, at vores priser er for høje eller for lave ift. andres prisoversigter. Vi giver dig her et overblik over alle de forhold, vi inddrager i kalkulerne, så du får de rigtige/realistiske priser.

Proteinmarkedet – Når Kina putter med tallene. Vi skal have købt konventionelt sojaskrå, rapsskrå og -kager samt non-GMO soja. Kina bestemmer prisniveauet, og deres strategi er at holde informationer tilbage eller måske ligefrem tviste dem lidt.

Foderfedt og -olie – Kommer priserne mon nogensinde tilbage igen? Husdyrproducenter er ramt af et ekstremt højt omkostningsniveau og lave priser på deres produkter. Vi tager et kig på priserne og holder dem op imod palmeolie, der er markedsledende.

El- og olie – Pas på, kontrakter kan være et livslangt forhold. Med en enorm skævvridning mellem de priser, elselskaberne giver og tager for strømmen, hvilken pris er så mest troværdig? Den de sælger til, eller den de køber til?

Fremtidens historie – Sådan kan du også gøre. Mens politikerne de seneste par år kun har kunnet overskue, hvordan de fik has på pandemien, har forbrugerne som altid bevæget sig i en bestemt retning. Og du bør følge med.

PENSIONS- OG FORMUERÅDGIVNING
Forplumrer dit pensionsselskab også puljernes afkast? Desværre skjuler nogle pensionsselskaber det reelle afkast på deres puljer. Fungerer en pulje ikke, oprettes en ny, der så sjovt nok har et godt afkast et enkelt år. Fald ikke i fælden.

Nyt program udviklet af AgroMarkets: Se hvordan dine midler kunne have performet. Når vi rådgiver om pension og formue via Fondsmæglerselskabet Seges Finans & Formue, sammenligner vi dine investeringers performance ift. markedet. Det giver ofte en ubehagelig overraskelse.nr. alslev agromarkets

se med, når chefanalytikere john jensen og per brems jensen går i kødet på tendenserne for dine kommende råvarehandler - og særligt, hvis du er husdyrproducent er der god grund til at spidse øre. vi kommer både omkring kina (de styrer prisniveauet med hård hånd), vækst- og renteudviklingen (vi deler vores forventninger til udviklingen) og gør dig opmærksom på, hvordan du kan få et overblik over det reelle afkast på din pension. vi præsenterer dig desuden for et nyt værktøj, der hjælper dig med benchmarke din investeringsperformance i forhold til markedet (det kan godt komme til at gøre lidt ondt, så er du advaret). vi starter kl. 14 med kaffe og kage og slutter kl. 17 med en sandwich. der vil være pauser undervejs og mulighed for at stille spørgsmål.

program

finansmarkederne langsigtet vækst eller bare en gentagelse af fortiden. vha. vores egne analyser og nogle af verdens mest anerkendte eksperter undersøger vi, om politikerne har ret, når de siger, at vi står foran en lang periode med vækst. fast eller variable rente vi har holdt fast gennem pandemien, men kan det blive ved? finansmarkederne og politikernes pengepolitiske beslutninger afgør niveauet på vores renter og sætter scenen for priserne på vores råvarer. du får vores forventninger til udviklingen. rÅvarer mælk og kød - der er store beslutninger på vej. som producent af animalske produkter tvinger noteringerne dig til at tænke anderledes, og især svineproducenter skal nu forvalte deres likviditetsberedskab med forsigtig hånd. gødning - logistikken afgør, hvor meget og om du kan købe. vi vil opleve ekstreme flaskehalse på vigtige varer. måske har fabrikken været lukket ned, varerne står måske i den forkerte verdensdel, og ingen vil betale for at sende dem det rigtige sted hen. korn og foder - i går, i dag og i morgen. hvorfor gør vi, som vi gør? af og til undrer folk sig over, at vores priser er for høje eller for lave ift. andres prisoversigter. vi giver dig her et overblik over alle de forhold, vi inddrager i kalkulerne, så du får de rigtige/realistiske priser. proteinmarkedet - når kina putter med tallene. vi skal have købt konventionelt sojaskrå, rapsskrå og -kager samt non-gmo soja. kina bestemmer prisniveauet, og deres strategi er at holde informationer tilbage eller måske ligefrem tviste dem lidt. foderfedt og -olie - kommer priserne mon nogensinde tilbage igen? husdyrproducenter er ramt af et ekstremt højt omkostningsniveau og lave priser på deres produkter. vi tager et kig på priserne og holder dem op imod palmeolie, der er markedsledende. el- og olie - pas på, kontrakter kan være et livslangt forhold. med en enorm skævvridning mellem de priser, elselskaberne giver og tager for strømmen, hvilken pris er så mest troværdig? den de sælger til, eller den de køber til? fremtidens historie - sådan kan du også gøre. mens politikerne de seneste par år kun har kunnet overskue, hvordan de fik has på pandemien, har forbrugerne som altid bevæget sig i en bestemt retning. og du bør følge med. pensions- og formuerÅdgivning forplumrer dit pensionsselskab også puljernes afkast? desværre skjuler nogle pensionsselskaber det reelle afkast på deres puljer. fungerer en pulje ikke, oprettes en ny, der så sjovt nok har et godt afkast et enkelt år. fald ikke i fælden. nyt program udviklet af agromarkets: se hvordan dine midler kunne have performet. når vi rådgiver om pension og formue via fondsmæglerselskabet seges finans & formue, sammenligner vi dine investeringers performance ift. markedet. det giver ofte en ubehagelig overraskelse.

Christoffer Munk Banke

Afdelingsleder Regnskab, Agrovi SYD Driftsøkonomi, Generationsskifte 40782637 cmb@agrovi.dk
christoffer munk banke
afdelingsleder regnskab, agrovi syd

40782637
cmb@agrovi.dk
driftsøkonomi, generationsskifte

nr. alslev agromarkets

se med, når chefanalytikere john jensen og per brems jensen går i kødet på tendenserne for dine kommende råvarehandler - og særligt, hvis du er husdyrproducent er der god grund til at spidse øre. vi kommer både omkring kina (de styrer prisniveauet med hård hånd), vækst- og renteudviklingen (vi deler vores forventninger til udviklingen) og gør dig opmærksom på, hvordan du kan få et overblik over det reelle afkast på din pension. vi præsenterer dig desuden for et nyt værktøj, der hjælper dig med benchmarke din investeringsperformance i forhold til markedet (det kan godt komme til at gøre lidt ondt, så er du advaret). vi starter kl. 14 med kaffe og kage og slutter kl. 17 med en sandwich. der vil være pauser undervejs og mulighed for at stille spørgsmål.

program

finansmarkederne langsigtet vækst eller bare en gentagelse af fortiden. vha. vores egne analyser og nogle af verdens mest anerkendte eksperter undersøger vi, om politikerne har ret, når de siger, at vi står foran en lang periode med vækst. fast eller variable rente vi har holdt fast gennem pandemien, men kan det blive ved? finansmarkederne og politikernes pengepolitiske beslutninger afgør niveauet på vores renter og sætter scenen for priserne på vores råvarer. du får vores forventninger til udviklingen. rÅvarer mælk og kød - der er store beslutninger på vej. som producent af animalske produkter tvinger noteringerne dig til at tænke anderledes, og især svineproducenter skal nu forvalte deres likviditetsberedskab med forsigtig hånd. gødning - logistikken afgør, hvor meget og om du kan købe. vi vil opleve ekstreme flaskehalse på vigtige varer. måske har fabrikken været lukket ned, varerne står måske i den forkerte verdensdel, og ingen vil betale for at sende dem det rigtige sted hen. korn og foder - i går, i dag og i morgen. hvorfor gør vi, som vi gør? af og til undrer folk sig over, at vores priser er for høje eller for lave ift. andres prisoversigter. vi giver dig her et overblik over alle de forhold, vi inddrager i kalkulerne, så du får de rigtige/realistiske priser. proteinmarkedet - når kina putter med tallene. vi skal have købt konventionelt sojaskrå, rapsskrå og -kager samt non-gmo soja. kina bestemmer prisniveauet, og deres strategi er at holde informationer tilbage eller måske ligefrem tviste dem lidt. foderfedt og -olie - kommer priserne mon nogensinde tilbage igen? husdyrproducenter er ramt af et ekstremt højt omkostningsniveau og lave priser på deres produkter. vi tager et kig på priserne og holder dem op imod palmeolie, der er markedsledende. el- og olie - pas på, kontrakter kan være et livslangt forhold. med en enorm skævvridning mellem de priser, elselskaberne giver og tager for strømmen, hvilken pris er så mest troværdig? den de sælger til, eller den de køber til? fremtidens historie - sådan kan du også gøre. mens politikerne de seneste par år kun har kunnet overskue, hvordan de fik has på pandemien, har forbrugerne som altid bevæget sig i en bestemt retning. og du bør følge med. pensions- og formuerÅdgivning forplumrer dit pensionsselskab også puljernes afkast? desværre skjuler nogle pensionsselskaber det reelle afkast på deres puljer. fungerer en pulje ikke, oprettes en ny, der så sjovt nok har et godt afkast et enkelt år. fald ikke i fælden. nyt program udviklet af agromarkets: se hvordan dine midler kunne have performet. når vi rådgiver om pension og formue via fondsmæglerselskabet seges finans & formue, sammenligner vi dine investeringers performance ift. markedet. det giver ofte en ubehagelig overraskelse.
https://www.agrovi.dk/contact/christoffer-munk-banke/

Detaljer

Dato:
12. oktober 2021
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
500,00kr.
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Hollandiavej 4
Nr. Alslev, 4840
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0