Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Informationsaften om AgroMarkets

24. maj 2022 kl. 17:00 - 20:00

Gratis

Bliv bedre til at handle råvarer, og til at arbejde aktivt med risikostyring på dine råvarehandler!

År efter år får du nu muligheden for, at handle stabilt og bedre end landsgennemsnittet for landmænd, på dine råvarer.

Når du først har arbejdet for, at fremstille verdens bedste landbrugsprodukter, hvorfor så ikke tage den sidste krone med direkte til din bundlinje?

Agrovi er værter for en aften med analytikervirksomheden AgroMarkets, som giver dig aktuel information om råvare- og finansmarkederne, som omgiver landbruget. Kom og hør hvordan du nemt planlægger og timer dine handler, får ro i hverdagen, og vigtigst af alt, laver en aktiv risikostyring i de volantile råvare- og finansmarkeder, som er en del af vilkårene i hverdagen som landmand.

Program
Kl. 17.00 – Velkommen og præsentation af AgroMarkets v. Christoffer Banke, Agrovi og Per Jensen, AgroMarkets
Kl. 18.00 – Middag
Kl. 18.30 – Aktuelle råvarepriser og aktuelle positioner v. Per Jensen, AgroMarkets
Kl. 19.15 – De gode eksempler v. Elisabeth Goth, Agrovi
Kl. 19.45 – Spørgsmål og tak for i aften.

Mødet er gratis og henvender sig til landmænd med +80 ha og/eller husdyrproducenter. Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig og ved udeblivelse uden framelding er der et gebyr på 300 kr.bliv bedre til at handle råvarer, og til at arbejde aktivt med risikostyring på dine råvarehandler! År efter år får du nu muligheden for, at handle stabilt og bedre end landsgennemsnittet for landmænd, på dine råvarer. når du først har arbejdet for, at fremstille verdens bedste landbrugsprodukter, hvorfor så ikke tage den sidste krone med direkte til din bundlinje? agrovi er værter for en aften med analytikervirksomheden agromarkets, som giver dig aktuel information om råvare- og finansmarkederne, som omgiver landbruget. kom og hør hvordan du nemt planlægger og timer dine handler, får ro i hverdagen, og vigtigst af alt, laver en aktiv risikostyring i de volantile råvare- og finansmarkeder, som er en del af vilkårene i hverdagen som landmand. program kl. 17.00 - velkommen og præsentation af agromarkets v. christoffer banke, agrovi og per jensen, agromarkets kl. 18.00 - middag kl. 18.30 - aktuelle råvarepriser og aktuelle positioner v. per jensen, agromarkets kl. 19.15 - de gode eksempler v. elisabeth goth, agrovi kl. 19.45 - spørgsmål og tak for i aften. mødet er gratis og henvender sig til landmænd med +80 ha og/eller husdyrproducenter. af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig og ved udeblivelse uden framelding er der et gebyr på 300 kr.

Detaljer

Dato:
24. maj 2022
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Pris:
Gratis

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Havnepladsen 10
Præstø, 4720
Telefon:
93914720

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0