Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Handelsinfo (Formiddag)

1. juni kl. 9:00 - 12:00

Gratis

RINGSTED AgroMarkets

Se med, når chefanalytiker John Jensen går i kødet på tendenserne for dine kommende råvarehandler for 2021. Vi kommer både omkring Kina (de vil have kvalitet fra Vesten), en virtuel rejse i korn og oliefrø (de bestemmer mere, end du tror), foderpriser, og så giver vi dig tips til, hvordan du kan opnå endnu bedre handler i det kommende år.

Vi runder også kort det økonomiske marked, hvor vi kigger nærmere på, hvordan Coronakrisen fortsat påvirker os. Vi giver dig gode råd om alternative investeringer (har du overvejet skov?) og om hvordan viden kan gøre en stor forskel i banken (får en historie fra det virkelige liv).

Vi starter kl. 9 med morgenbrød og slutter kl. 12 med en sandwich.

Der vil være pauser undervejs og mulighed for at stille spørgsmål.

PROGRAM FOR DAGEN:

RÅVARER

Kina og det animalske marked
Kineserne køber igen kvalitet fra Vesten, og det har positiv indflydelse på vores noteringer på kød og mælkeprodukter. Forvent stigninger over hele linjen.

Den virtuelle rundrejse korn og oliefrø
Tag med os på en rundrejse gennem verdens korn- og oliefrømarker, for de bestemmer pris, mængde og ikke mindst, hvordan du bør tackle dine handler.

Foder på raketkurs
Du skal regne med, at dine foderpriser bliver højere. Faktisk i skrivende stund 30-40 kr over sidste års niveau, og det svarer til 70-80 kr ekstra pr slagtesvin for en standardblanding.

Det volatile kornmarked
Vi sætter scenen for et marked, der om muligt er endnu sværere at navigere i end vanligt. Vejret og efterspørgslen bestemmer, og der er stor forskel på øst og vest. Selv i lille Danmark.

Din ven, foderstoffen
Vores årelange og tætte samarbejde med Danmarks foderstoffer har givet os en forståelse for, hvordan alle parter kan tjene penge på råvarehandel. Det bringer vi gerne videre til dig.

Energi – med en ny mulighed
Vi flyver hen over gødnings- og lander på elmarkedet, hvor vi fremover også kan give dig garanti for pris og afdækning. Så behøver du heller ikke her kæmpe for at få den rigtige pris.

FINANS

Konjunktur og rente
Coronakrisen er langt fra overstået og vil sætte dagsordenen længe endnu. Men vi mener, at det først er omkring år 2025, du igen skal til at overveje fast rente.

Alternative investeringer
Når man (næsten) ikke kan tjene penge på det traditionelle, må man tænke utraditionelt. Vidste du fx, at du kan investere i skovsektoren, der er steget 35 % de seneste 2 år?

Fynsk landmand fik hjælp med pensionen
Vi introducerer dig for en 56-årig landmand, og hvad det har betydet for ham og hans families økonomi, at han tog viden med sig i banken.

Arrangementet er fysisk på vores kontor i Ringsted – og varer ca. 2 timer og 45 minutter inkl. spørgsmål.

Der vil være krav om fremvisning af Corona-pas med et negativt testresultat ikke mere end 72 timer gammelt ved ankomsten.

Detaljer

Dato:
1. juni
Tidspunkt:
9:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Tickets are no longer available

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0