fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Formuepleje (Hillerød)

13. oktober kl. 16:30 - 19:30

Gratis

HILLERØD

Har du penge på kistebunden, i madrasser eller i lommen, så findes der flere måder at øge den opsparing på. Hvad enten du sparer op i din virksomhed, sætter pengene i langsigtede investeringer eller har mod på at kigge på investeringsmuligheder uden for Danmarks grænser, så står vi klar til at inspirere dig til efterårets seminar om, hvordan du bedst tager hånd om din formue.

PROGRAM

Thomas Lind, Skattekonsulent, Agrovi

Når du har egen virksomhed, er der både nogle skattetekniske fordele og ulemper, når du sparer op i virksomheden fremfor privat. Men om du får flest fordele ved at have en enkeltmandsvirksomhed eller et holdingselskab, afhænger af din specifikke situation. Vi gennemgår hvilke muligheder, du har til rådighed og kigger på, hvad det betyder for dig som landmand – også i forhold til et generationsskifte.

Formuepleje

Formuepleje kommer forbi og giver dig konkrete råd om gode og gennemsigtige investeringsmuligheder baseret på et attraktivt langsigtet afkast, som bliver optimeret i forhold til risikoen. Det kan hjælpe dig godt på vej i dine overvejelser omkring, hvor du bedst kan investere din opsparing og får det bedste afkast.

Hans Henrik Fredsted, Planteavlschef, Agrovi

Hvis du har is i maven og eventyrlyst i blodet, så kan en investering i udlandet sagtens blive en vellykket investeringsmulighed for dig. Mød Agrovis planteavlschef Hans Henrik Fredsted, der i flere år har arbejdet med kunder i Letland og Rusland og fortsat hjælper danske investorer i landet. Hvad er de vigtigste pointer for at få succes med din investering, og hvilke udfordringer kan du forvente? Hans Henrik fortæller, hvordan udviklingen er gået i Baltikum og hvilke nye muligheder, der er værd at holde øje med.

Arrangement er inkl. en sandwich, kaffe og kage.

Arrangementet afholdes efter regeringens til den tid gældende regler og anbefalinger i forbindelse med Covid-19. Der er derfor kun et begrænset antal pladser. 

Bodil Hellemann

Specialkonsulent Forsikring, Pension, Formuepleje 20349387 boh@agrovi.dk
bodil hellemann
specialkonsulent

20349387
boh@agrovi.dk
forsikring, pension, formuepleje
hillerØd har du penge på kistebunden, i madrasser eller i lommen, så findes der flere måder at øge den opsparing på. hvad enten du sparer op i din virksomhed, sætter pengene i langsigtede investeringer eller har mod på at kigge på investeringsmuligheder uden for danmarks grænser, så står vi klar til at inspirere dig til efterårets seminar om, hvordan du bedst tager hånd om din formue.

program

thomas lind, skattekonsulent, agrovi når du har egen virksomhed, er der både nogle skattetekniske fordele og ulemper, når du sparer op i virksomheden fremfor privat. men om du får flest fordele ved at have en enkeltmandsvirksomhed eller et holdingselskab, afhænger af din specifikke situation. vi gennemgår hvilke muligheder, du har til rådighed og kigger på, hvad det betyder for dig som landmand – også i forhold til et generationsskifte. formuepleje formuepleje kommer forbi og giver dig konkrete råd om gode og gennemsigtige investeringsmuligheder baseret på et attraktivt langsigtet afkast, som bliver optimeret i forhold til risikoen. det kan hjælpe dig godt på vej i dine overvejelser omkring, hvor du bedst kan investere din opsparing og får det bedste afkast. hans henrik fredsted, planteavlschef, agrovi hvis du har is i maven og eventyrlyst i blodet, så kan en investering i udlandet sagtens blive en vellykket investeringsmulighed for dig. mød agrovis planteavlschef hans henrik fredsted, der i flere år har arbejdet med kunder i letland og rusland og fortsat hjælper danske investorer i landet. hvad er de vigtigste pointer for at få succes med din investering, og hvilke udfordringer kan du forvente? hans henrik fortæller, hvordan udviklingen er gået i baltikum og hvilke nye muligheder, der er værd at holde øje med. arrangement er inkl. en sandwich, kaffe og kage. arrangementet afholdes efter regeringens til den tid gældende regler og anbefalinger i forbindelse med covid-19. der er derfor kun et begrænset antal pladser. 
https://www.agrovi.dk/contact/bodil-hellemann/

Detaljer

Dato:
13. oktober
Tidspunkt:
16:30 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Industrivænget 22
Hillerød, 3400
Telefon:
48 52 22 00

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0