Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Test din jordsundhed med underbukser

21. juni 2023 kl. 8:30 - 16:00

Gratis

Hos Agrovi har vi startet kampagnen Få Jord i Underbukserne inspireret af det internationale #soilyourundies, hvor vi sender bomuldsunderbukser ud til vores kunder og beder dem om at grave dem ned i jorden. Det gør vi for at sætte fokus på regenerativt landbrug og sund jord.

At få lavet jordprøver for at teste jordens tilstand kan være omstændeligt, så i stedet kan man teste hvor sund ens jord er blot ved at grave et par underbukser ned i ca. to måneder. Underbukserne kan måske virke som en fjollet gimmick, men videnskaben bag er god nok. Underbuksernes omsætning kan bruges som indikator for, om ens jord er sund, og er derfor en nem måde at undersøge tilstanden af ens dyrkningsjord.

Når du tilmelder dig er du med i lodtrækningen om billetter til Agrovis Sund Jord arrangement i oktober 2023.

Den sundeste jord (med mest omsatte underbukser) vinder en indgangsbillet til Agritechnica i november 2023. Der er runner-up præmier til 2. og 3. pladsen.

Tilmeld dig kampagnen nedenfor, og skriv i kommentarfeltet om du henter dine underbukser til Agrovidagen eller om du vil have dem tilsendt med medfølgende instrukser. Alle underbukser graves ned d. 1. juli og vi håber at du vil være med!

Anna Wildt

Planteavls- og Økologikonsulent 48225200 23225295 awi@agrovi.dk
anna wildt
planteavls- og Økologikonsulent
48225200
23225295
awi@agrovi.dk

hos agrovi har vi startet kampagnen få jord i underbukserne inspireret af det internationale #soilyourundies, hvor vi sender bomuldsunderbukser ud til vores kunder og beder dem om at grave dem ned i jorden. det gør vi for at sætte fokus på regenerativt landbrug og sund jord. at få lavet jordprøver for at teste jordens tilstand kan være omstændeligt, så i stedet kan man teste hvor sund ens jord er blot ved at grave et par underbukser ned i ca. to måneder. underbukserne kan måske virke som en fjollet gimmick, men videnskaben bag er god nok. underbuksernes omsætning kan bruges som indikator for, om ens jord er sund, og er derfor en nem måde at undersøge tilstanden af ens dyrkningsjord. når du tilmelder dig er du med i lodtrækningen om billetter til agrovis sund jord arrangement i oktober 2023. den sundeste jord (med mest omsatte underbukser) vinder en indgangsbillet til agritechnica i november 2023. der er runner-up præmier til 2. og 3. pladsen. tilmeld dig kampagnen nedenfor, og skriv i kommentarfeltet om du henter dine underbukser til agrovidagen eller om du vil have dem tilsendt med medfølgende instrukser. alle underbukser graves ned d. 1. juli og vi håber at du vil være med!
https://www.agrovi.dk/contact/anna-wildt/

Detaljer

Dato:
21. juni 2023
Tidspunkt:
8:30 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Hylstrupvej 2
Fjenneslev, 4173

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0