Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det multifunktionelle landbrug

30. maj 2021 kl. 10:00 - 11:00

Land-sharing eller land-sparing? Vi stiller skarpt på, om der er plads nok til naturen i det multifunktionelle landskab. Det rummer en række dilemmaer: Skal man adskille natur fra landbrug, eller skal de to integreres? Bør vi lave en natur-zone i planlægningen, eller kan det integreres? I debatten drøfter vores stærke profiler perspektiver, holdninger, og dilemmaer. Vi berører bl.a., hvorvidt det nye EU’s kommende landbrugsstøtte-system kan give plads til god natur i landbrugslandet. Og hvorvidt landmænd kan ‘lære’ at beskytte naturen? Ny form for jordfordeling. Hvor har vi natur og kultur?

Programmet rummer fire korte oplæg fra hver ‘opponent’ efterfulgt af en spændende moderatorstyret debat, der undersøger dilemmaer i de to synspunkter.

TILMED DIG PÅ NATURMØDE 2021 – HER

Henrik Kruse Rasmussen

Projektkonsulent Rådgivning om tilskudsordninger (projekter), Projektudvikling, Projektstyring, Fundraising, Energipil, Naturplaner og vildtpleje. 48225257 24523886 hkr@agrovi.dk
henrik kruse rasmussen
projektkonsulent
48225257
24523886
hkr@agrovi.dk
rådgivning om tilskudsordninger (projekter), projektudvikling, projektstyring, fundraising, energipil, naturplaner og vildtpleje.
land-sharing eller land-sparing? vi stiller skarpt på, om der er plads nok til naturen i det multifunktionelle landskab. det rummer en række dilemmaer: skal man adskille natur fra landbrug, eller skal de to integreres? bør vi lave en natur-zone i planlægningen, eller kan det integreres? i debatten drøfter vores stærke profiler perspektiver, holdninger, og dilemmaer. vi berører bl.a., hvorvidt det nye eu’s kommende landbrugsstøtte-system kan give plads til god natur i landbrugslandet. og hvorvidt landmænd kan ‘lære’ at beskytte naturen? ny form for jordfordeling. hvor har vi natur og kultur?
programmet rummer fire korte oplæg fra hver ‘opponent’ efterfulgt af en spændende moderatorstyret debat, der undersøger dilemmaer i de to synspunkter.

tilmed dig pÅ naturmØde 2021 - her


https://www.agrovi.dk/contact/henrik-kruse-rasmussen/

Detaljer

Dato:
30. maj 2021
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Begivenhed Kategori:

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0