Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dansk Bioøkonomi konference

27. oktober 2021 kl. 8:30 - 16:00

ENGETOFTE GODS

Hvordan kan dansk jordbrug og grønne virksomheder skabe værdi og positiv udvikling samtidig med, at vi reducerer klimabelastning og understøtter biodiversitet? Jordbruget skal ikke blot brødføde en stadig stigende befolkning på kloden – men også levere råvarer til at erstatte ingredienser og materialer, som vi i dag får fra fossile råvarer og graver op af jorden.

Det kræver nytænkning og åbenhed for multifunktionelle løsninger i hele værdikæden. Aldrig i verdenshistorien har behovet for at samarbejde på tværs af fagligheder været større.

På Dansk Bioøkonomi Konference skaber vi rammerne for de ny-brydende konstruktive samtaler og grøn udvikling i praksis. Kom og bliv klogere på, hvordan både små og store virksomheder har skabt ny forretning med bioøkonomi. Få inspiration fra forskernes nyeste viden om bioøkonomi og bud på de næste realiserbare forretningsmuligheder. Bliv klogere på din egen rolle i den bæredygtig udvikling og få nye netværkskontakter på tværs af traditionelle faggrænser – i inspirerende og indbydende rammer på Engetofte Gods.

Se hele programmet her.

TILMELD DIG HER

Henrik Kruse Rasmussen

Projektkonsulent Rådgivning om tilskudsordninger (projekter), Projektudvikling, Projektstyring, Fundraising, Energipil, Naturplaner og vildtpleje. 48225257 24523886 hkr@agrovi.dk
henrik kruse rasmussen
projektkonsulent
48225257
24523886
hkr@agrovi.dk
rådgivning om tilskudsordninger (projekter), projektudvikling, projektstyring, fundraising, energipil, naturplaner og vildtpleje.
engetofte gods hvordan kan dansk jordbrug og grønne virksomheder skabe værdi og positiv udvikling samtidig med, at vi reducerer klimabelastning og understøtter biodiversitet? jordbruget skal ikke blot brødføde en stadig stigende befolkning på kloden – men også levere råvarer til at erstatte ingredienser og materialer, som vi i dag får fra fossile råvarer og graver op af jorden. det kræver nytænkning og åbenhed for multifunktionelle løsninger i hele værdikæden. aldrig i verdenshistorien har behovet for at samarbejde på tværs af fagligheder været større. på dansk bioøkonomi konference skaber vi rammerne for de ny-brydende konstruktive samtaler og grøn udvikling i praksis. kom og bliv klogere på, hvordan både små og store virksomheder har skabt ny forretning med bioøkonomi. få inspiration fra forskernes nyeste viden om bioøkonomi og bud på de næste realiserbare forretningsmuligheder. bliv klogere på din egen rolle i den bæredygtig udvikling og få nye netværkskontakter på tværs af traditionelle faggrænser – i inspirerende og indbydende rammer på engetofte gods. se hele programmet her. tilmeld dig her
https://www.agrovi.dk/contact/henrik-kruse-rasmussen/

Detaljer

Dato:
27. oktober 2021
Tidspunkt:
8:30 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Søvej 10
Maribo, 4930

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0