Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Companion Crops og randafgrøder

15. januar kl. 11:00 - 12:00

Gratis

PLANTEAVLSMØDE 2021 – WEBINAR

I år er Planteavlsmødet digitalt. I en serie af webinarer vil vi sætte fokus på fem vigtige emner, der alle har betydning for dig og din jord.

I dette webinar vil vi prøve at belyse det behov, der er for at vedligeholde jorden og de potentialer, der er ved companion crops og randafgrøder.

Etablering af forskellige arter som companion crops og randafgrøder i en hovedafgrøde, handler i høj grad om langsigtet pleje af både jorden og de organismer, der lever i jorden og på jordoverfladen. Nogle effekter af companion crops og randafgrøder er direkte målbare på graden af angreb af skadedyr og andre skadegører. Andre effekter er ikke målbare på den korte bane, men skal ses en måde at fremtidssikre sin jord.

Webinaret varer ca. 30-40 minutter efterfulgt af tid til spørgsmål. 

Du skal tilmelde dig webinaret nederst på denne side, hvorefter du vil få tilsendt det link, du skal bruge på dagen. Vi sender ligeledes linket ud til alle tilmeldte umiddelbart lige før webinarets start.

Andreas Skov Rasmussen

Planteavlskonsulent Mark-, sprøjte-, og gødningsplanlægning, Marksyn, Conservation Agriculture, GMSR 48 22 52 71 22 32 98 65 asr@agrovi.dk
andreas skov rasmussen
planteavlskonsulent
48 22 52 71
22 32 98 65
asr@agrovi.dk
mark-, sprøjte-, og gødningsplanlægning, marksyn, conservation agriculture, gmsr

planteavlsmØde 2021 - webinar

i år er planteavlsmødet digitalt. i en serie af webinarer vil vi sætte fokus på fem vigtige emner, der alle har betydning for dig og din jord. i dette webinar vil vi prøve at belyse det behov, der er for at vedligeholde jorden og de potentialer, der er ved companion crops og randafgrøder. etablering af forskellige arter som companion crops og randafgrøder i en hovedafgrøde, handler i høj grad om langsigtet pleje af både jorden og de organismer, der lever i jorden og på jordoverfladen. nogle effekter af companion crops og randafgrøder er direkte målbare på graden af angreb af skadedyr og andre skadegører. andre effekter er ikke målbare på den korte bane, men skal ses en måde at fremtidssikre sin jord. webinaret varer ca. 30-40 minutter efterfulgt af tid til spørgsmål.  du skal tilmelde dig webinaret nederst på denne side, hvorefter du vil få tilsendt det link, du skal bruge på dagen. vi sender ligeledes linket ud til alle tilmeldte umiddelbart lige før webinarets start.
https://www.agrovi.dk/contact/andreas-skov-rasmussen/

Detaljer

Dato:
15. januar
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Tickets are no longer available

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0