Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CO2 certifikater for pløjefri landbrug

10. februar kl. 11:00 - 12:00

Gratis

WEBINAR

Salg af CO2 certifikater fra det allerede pløjefri landbrug

Kom med til webinar om salg af CO2 certifikater fra CommodiCarbon med fokus på dig, som allerede har lagt om til det pløjefri system. Omdrejningspunktet i CommodiCarbon programmet er, hvilken forandring, man foretager på sin ejendom. Hvis denne forandring er stor – fx fra pløjet til pløjefri – vil man have et større potentiale, og derved større potentiale for at sælge flere certifikater. Men hvad er potentialet, hvis man allerede har lagt om? Det ser vi nærmere på i dette webinar.

Vi gennemgår, hvilke data, du skal bruge, når du melder marker ind, og hvordan man ser, hvilket potentiale, man har som allerede pløjefri landmand.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinaret.

Ønsker du at se webinaret på et andet tidspunkt, skal du stadig tilmelde dig. Så sender vi et link efterfølgende. 

Anne Darre-Østergaard

Projektleder, Planteavl Projekter, CA, Salg, af CO2 certifikater, Planteavl, arrangementer 48 22 52 74 24 98 55 22 ada@agrovi.dk
anne darre-Østergaard
projektleder, planteavl
48 22 52 74
24 98 55 22
ada@agrovi.dk
projekter, ca, salg, af co2 certifikater, planteavl, arrangementer
webinar salg af co2 certifikater fra det allerede pløjefri landbrug kom med til webinar om salg af co2 certifikater fra commodicarbon med fokus på dig, som allerede har lagt om til det pløjefri system. omdrejningspunktet i commodicarbon programmet er, hvilken forandring, man foretager på sin ejendom. hvis denne forandring er stor – fx fra pløjet til pløjefri – vil man have et større potentiale, og derved større potentiale for at sælge flere certifikater. men hvad er potentialet, hvis man allerede har lagt om? det ser vi nærmere på i dette webinar. vi gennemgår, hvilke data, du skal bruge, når du melder marker ind, og hvordan man ser, hvilket potentiale, man har som allerede pløjefri landmand. der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinaret. Ønsker du at se webinaret på et andet tidspunkt, skal du stadig tilmelde dig. så sender vi et link efterfølgende. 
https://www.agrovi.dk/contact/anne-darre-oestergaard/

Detaljer

Dato:
10. februar
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Tickets are no longer available

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0