Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cases fra Høst 2021

28. oktober 2021 kl. 9:00 - 10:00

Gratis

WEBINAR

Lyt med, når vi taler med nogle af de landmænd, der var med i AgreenaCarbon-programmets første år 2021. Vi tager en snak med dem hver især, om hvorfor de driver deres jord pløjefrit eller med Conservation Agriculture-metoderne – og ikke mindst, hvordan de kan bruge programmet i deres forretning.

Vi sætter god tid af til spørgsmål, så du kan spørge ind til både de enkelte landmænd og til selve programmet.

Målgruppe: Nye og allerede oprettede brugere af AgreenaCarbon programmet samt rådgivere.

Link til webinaret tilsendes ved tilmeldingwebinar lyt med, når vi taler med nogle af de landmænd, der var med i agreenacarbon-programmets første år 2021. vi tager en snak med dem hver især, om hvorfor de driver deres jord pløjefrit eller med conservation agriculture-metoderne - og ikke mindst, hvordan de kan bruge programmet i deres forretning. vi sætter god tid af til spørgsmål, så du kan spørge ind til både de enkelte landmænd og til selve programmet. målgruppe: nye og allerede oprettede brugere af agreenacarbon programmet samt rådgivere.

link til webinaret tilsendes ved tilmelding


Detaljer

Dato:
28. oktober 2021
Tidspunkt:
9:00 - 10:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0