Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Besøg: Vertical Farming

8. marts 2022 kl. 17:00 - 19:00

Gratis

TAASTRUP

Virksomhedsbesøg hos Nordic Harvest

Oplev ‘det nye sort’ indenfor bæredygtigt landbrug.

Vertical farming – eller det vertikale landbrug – er en ny måde at producere fremtidens fødevarer på. Er det blot “sci-fi” og luftige visioner eller et reelt kommercielt og bæredygtigt alternativ til “almindelige” landbrug med kornmarker, traktorer og planter i jord? Det skal vi klogere på sammen, når vi besøger Danmarks første store vertikale landbrug i Taastrup, hvor iværksætter og landmand Anders Riemann søsatte produktionen i 2020.

Vi skal se og høre om erfaringerne med at dyrke bladgrønt, salater og grøntsager i en lagerhal med adskillige lag med LED lys, automatisk vanding og gødning, hvor produkterne leveres til bl.a. restauranter og kantiner. Anlægget kan producere hele året rundt og udfordrer den importerede grønt med et lokalt produkt.

Anders Riemann vil komme ind på, hvordan erfaringerne med produkterne har været. Vi er nysgerrige på om nogle produkter er blevet udskiftet – og i så fald hvorfor? Er der nye spændende produkter på vej, og fungerer det med hensyn til at holde sygdomme og skadedyr ude? Har der været nogle kundereaktioner, og har de været positive eller negative – og er der opstået nogle overraskelser, der ikke var forudset i produktionen?

Der vil være god til at stille spørgsmål undervejs. Arrangementet afholdes af Nordsjællands Landboforening og er inklusiv forplejning.

Der er indkørsel  via  portvagten (se kortet) . Oplys at du skal besøge Nordic Harvest. Der er Parkeringspladser inden for porten.

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent Foreningssupport, Public Affair, Presse, Kommunikation, Projektudvikling 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk
foreningssupport, public affair, presse, kommunikation, projektudvikling
taastrup virksomhedsbesøg hos nordic harvest oplev 'det nye sort' indenfor bæredygtigt landbrug. vertical farming - eller det vertikale landbrug - er en ny måde at producere fremtidens fødevarer på. er det blot "sci-fi" og luftige visioner eller et reelt kommercielt og bæredygtigt alternativ til "almindelige" landbrug med kornmarker, traktorer og planter i jord? det skal vi klogere på sammen, når vi besøger danmarks første store vertikale landbrug i taastrup, hvor iværksætter og landmand anders riemann søsatte produktionen i 2020. vi skal se og høre om erfaringerne med at dyrke bladgrønt, salater og grøntsager i en lagerhal med adskillige lag med led lys, automatisk vanding og gødning, hvor produkterne leveres til bl.a. restauranter og kantiner. anlægget kan producere hele året rundt og udfordrer den importerede grønt med et lokalt produkt. anders riemann vil komme ind på, hvordan erfaringerne med produkterne har været. vi er nysgerrige på om nogle produkter er blevet udskiftet - og i så fald hvorfor? er der nye spændende produkter på vej, og fungerer det med hensyn til at holde sygdomme og skadedyr ude? har der været nogle kundereaktioner, og har de været positive eller negative - og er der opstået nogle overraskelser, der ikke var forudset i produktionen? der vil være god til at stille spørgsmål undervejs. arrangementet afholdes af nordsjællands landboforening og er inklusiv forplejning. der er indkørsel  via  portvagten (se kortet) . oplys at du skal besøge nordic harvest. der er parkeringspladser inden for porten.
https://www.agrovi.dk/contact/helena-p-soerensen/

Detaljer

Dato:
8. marts 2022
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Litauen Allé 13
Taastrup, 2630
Telefon:
29 40 65 25

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0