fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AgroMarkets Handelsinfo (online)

6. maj kl. 9:30 - 12:00

Med så mange vigtige informationer på dagsordenen, som du ikke bør gå glip af, gennemfører vi vores AgroMarkets Handelsinfo online via din computer, tablet eller telefon.

Vi starter kl 9.30 (med kaffe og et rundstykke hver for sig) – og du er velkommen til at invitere 1 gæst (kone/kæreste/kollega/nabo) med GRATIS.

Vi skal have din tilmelding senest onsdag 29. april, hvorefter du får tilsendt deltaljer om mødet samt link til mødet, hvor både John Jensen og Henrik Mulvad Madsen fører dig igennem et par timers spændende samvær. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål og kommentere helt som normalt.

Mødet starter på skærmen Onsdag den 6. maj kl 9.30 – 12.00

PROGRAM

Kl. 9.30     Kaffe og morgenbrød sammen, men hver for sig (mulighed for at stille spørgsmål, mens alle kobler på)

Kl. 10.00   Dialog om RÅVARER med John Jensen og Henrik Mulvad Madsen

Kl. 11.10     PAUSE med klip fra verdens råvaremarker

Kl 11.20     Dialog om FINANS med John Jensen og Henrik Mulvad Madsen

Kl. 11.50    Dagens konklusioner og evt spørgsmål

Tilmeldingsfrist senest den 29. april 2020 hos Elisabeth Skadhauge på ehs@agrovi.dk

Detaljeret program

Råvarer generelt: I coronakrisens tegn
Coronakrisen satte skub i en udvikling, der allerede var i gang. Men det er ret forskelligt, hvordan råvarerne har reageret. Vi ser på vindere og tabere af den verdensomspændende krise, hvor du har fået endnu bedre mulighed for at gøre en god handel.

Animalske produkter: Vi tager pulsen. Når verden står i flammer, påvirker det naturligvis priserne på vores produkter. USA er pt toneangivende med stor indflydelse på vores svinepris. Men hvad med oksekød, fjerkræ og mælk?

Korn: En sikker handel. Mange undrer sig over, vi allerede har solgt 70 % af kornhøst 2020. Men husk, vi handler kun, når du 100 % sikkert kan få vores garantipris. Og vi hjælper dig med at få dine penge hjem i en tid, hvor selv de helt store må gå i knæ.

Soja, rapsskrå og -kager: Vi skal nok (igen) slå gennemsnittet. Når Arla mælk snart skal produceres med GMO frie produkter, løber vi ind i nye udfordringer. Også når vi igen skal have købt råvarer, for så bliver det til et højere niveau end hidtil.

Fodersæson 2020: Markedet kan hurtigt ændre sig. Vi kommer med vores bedste bud på det helt aktuelle niveau for færdig- og tilskudsfoder til bla kvæg, svin og fjerkræ, for det er meget forskelligt fra sæson til sæson.

Raps: Vi kommer ikke udenom. Vi skal have solgt noget mere af høst 2020, men skal jo også snart i gang med at kigge på høst 2021. Hvornår mon og til hvilket prisniveau?

Regn den ud: Styr dem, så de ikke styrer dig. Priserne kan virke (næsten) ens, når du fx skal købe planteværn, men lad dig ikke narre. Vi ser på dine med- og modspillere og gennemgår vores beregnere, så dine kompetencer styrkes. Vi får også en snak om vores forventninger til gødnings- og energipriserne.


FINANS

Finans generelt: I coronakrisens tegn. Kan recession blive til depression på grund af coronakrisen? Svaret er, at alt afhænger af om og hvor godt, verden får gang i samfundet igen. Måske er helikopterpengene en hjælp.

Finansiering: Fast eller variabel rente. Baseret på ”Den japanske model”, der måske nok er upræcis og så alligevel ikke, giver vi dig bud på fremtidens renteudvikling. Vi ser også på SWAP, for måske er det nu, det skal afvikles.

Dollaren: Krisens faste holdepunkt. Der er en naturlig forklaring på, at dollaren holder fast, når nu USA kollapser. Desværre betyder det, at bedst som vi tror, krisen er slut, vil vores landbrugsprodukter miste værdi.

Elisabeth Skadhauge

Økonomikonsulent (På barsel) Driftøkonomi, AgroMarkets 88705817 22861111 ehs@agrovi.dk
elisabeth skadhauge
Økonomikonsulent (på barsel)
88705817
22861111
ehs@agrovi.dk
driftøkonomi, agromarkets
med så mange vigtige informationer på dagsordenen, som du ikke bør gå glip af, gennemfører vi vores agromarkets handelsinfo online via din computer, tablet eller telefon. vi starter kl 9.30 (med kaffe og et rundstykke hver for sig) - og du er velkommen til at invitere 1 gæst (kone/kæreste/kollega/nabo) med gratis. vi skal have din tilmelding senest onsdag 29. april, hvorefter du får tilsendt deltaljer om mødet samt link til mødet, hvor både john jensen og henrik mulvad madsen fører dig igennem et par timers spændende samvær. du kan selvfølgelig stille spørgsmål og kommentere helt som normalt. mødet starter på skærmen onsdag den 6. maj kl 9.30 – 12.00

program

kl. 9.30     kaffe og morgenbrød sammen, men hver for sig (mulighed for at stille spørgsmål, mens alle kobler på) kl. 10.00   dialog om rÅvarer med john jensen og henrik mulvad madsen kl. 11.10     pause med klip fra verdens råvaremarker kl 11.20     dialog om finans med john jensen og henrik mulvad madsen kl. 11.50    dagens konklusioner og evt spørgsmål

tilmeldingsfrist senest den 29. april 2020 hos elisabeth skadhauge på ehs@agrovi.dk

detaljeret program

råvarer generelt: i coronakrisens tegn coronakrisen satte skub i en udvikling, der allerede var i gang. men det er ret forskelligt, hvordan råvarerne har reageret. vi ser på vindere og tabere af den verdensomspændende krise, hvor du har fået endnu bedre mulighed for at gøre en god handel. animalske produkter: vi tager pulsen. når verden står i flammer, påvirker det naturligvis priserne på vores produkter. usa er pt toneangivende med stor indflydelse på vores svinepris. men hvad med oksekød, fjerkræ og mælk? korn: en sikker handel. mange undrer sig over, vi allerede har solgt 70 % af kornhøst 2020. men husk, vi handler kun, når du 100 % sikkert kan få vores garantipris. og vi hjælper dig med at få dine penge hjem i en tid, hvor selv de helt store må gå i knæ. soja, rapsskrå og -kager: vi skal nok (igen) slå gennemsnittet. når arla mælk snart skal produceres med gmo frie produkter, løber vi ind i nye udfordringer. også når vi igen skal have købt råvarer, for så bliver det til et højere niveau end hidtil. fodersæson 2020: markedet kan hurtigt ændre sig. vi kommer med vores bedste bud på det helt aktuelle niveau for færdig- og tilskudsfoder til bla kvæg, svin og fjerkræ, for det er meget forskelligt fra sæson til sæson. raps: vi kommer ikke udenom. vi skal have solgt noget mere af høst 2020, men skal jo også snart i gang med at kigge på høst 2021. hvornår mon og til hvilket prisniveau? regn den ud: styr dem, så de ikke styrer dig. priserne kan virke (næsten) ens, når du fx skal købe planteværn, men lad dig ikke narre. vi ser på dine med- og modspillere og gennemgår vores beregnere, så dine kompetencer styrkes. vi får også en snak om vores forventninger til gødnings- og energipriserne. finans finans generelt: i coronakrisens tegn. kan recession blive til depression på grund af coronakrisen? svaret er, at alt afhænger af om og hvor godt, verden får gang i samfundet igen. måske er helikopterpengene en hjælp. finansiering: fast eller variabel rente. baseret på ”den japanske model”, der måske nok er upræcis og så alligevel ikke, giver vi dig bud på fremtidens renteudvikling. vi ser også på swap, for måske er det nu, det skal afvikles. dollaren: krisens faste holdepunkt. der er en naturlig forklaring på, at dollaren holder fast, når nu usa kollapser. desværre betyder det, at bedst som vi tror, krisen er slut, vil vores landbrugsprodukter miste værdi.
https://www.agrovi.dk/contact/elisabeth-skadhauge/

Detaljer

Dato:
6. maj
Tidspunkt:
9:30 - 12:00
Begivenhed Kategori:

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0