Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ADR-kursus (Ringsted)

27. januar 2022 kl. 8:30 - 13:00

700,00kr.

FORMIDDAG

Transporterer du dieselolie, kemikalier eller trykflasker ulovligt? Få styr på tilladelserne med et ADR-kursus.

Et ADR-kursus sikrer dig den nødvendige certificering i håndteringen og transporten af farligt gods. Det er det lovpligtige sikkerhedsbevis, der er nødvendigt, hvis du transporterer dieselolie, svovlsyre, planteværn, gasflasker eller andet farligt gods.

Hvert eneste år bliver landmænd og medhjælpere taget af politiet i at transportere faremærkede produkter uden, at de har den lovpligtige certificering. Det koster en bøde på 6-8.000 kr. til chaufføren og dobbelt så meget til virksomheden – en rigtig ærgerlig og unødvendig regning at få.

Hos Agrovi tilbyder vi et intensivt 3,5-timers certificeringskursus (ADR kap. 1.3. kursus) v/ sikkerhedsrådgiver, Vagn Theilgaard fra DME Arbejdsmiljø.

Kurset munder ud i en personlig gyldig certificering, som gælder for dig fem år frem.

Der er et begrænset antal pladser til hvert kursus. Kurset afholdes i henhold til gældende restriktioner i forbindelse med uddannelse. 

Husk mundbind samt gyldigt Coronapas eller gyldigt testresultat. Hvis du har symptomer på sygdom, bedes du blive hjemme.formiddag transporterer du dieselolie, kemikalier eller trykflasker ulovligt? få styr på tilladelserne med et adr-kursus. et adr-kursus sikrer dig den nødvendige certificering i håndteringen og transporten af farligt gods. det er det lovpligtige sikkerhedsbevis, der er nødvendigt, hvis du transporterer dieselolie, svovlsyre, planteværn, gasflasker eller andet farligt gods. hvert eneste år bliver landmænd og medhjælpere taget af politiet i at transportere faremærkede produkter uden, at de har den lovpligtige certificering. det koster en bøde på 6-8.000 kr. til chaufføren og dobbelt så meget til virksomheden - en rigtig ærgerlig og unødvendig regning at få. hos agrovi tilbyder vi et intensivt 3,5-timers certificeringskursus (adr kap. 1.3. kursus) v/ sikkerhedsrådgiver, vagn theilgaard fra dme arbejdsmiljø. kurset munder ud i en personlig gyldig certificering, som gælder for dig fem år frem. der er et begrænset antal pladser til hvert kursus. kurset afholdes i henhold til gældende restriktioner i forbindelse med uddannelse.  husk mundbind samt gyldigt coronapas eller gyldigt testresultat. hvis du har symptomer på sygdom, bedes du blive hjemme.

Detaljer

Dato:
27. januar 2022
Tidspunkt:
8:30 - 13:00
Pris:
700,00kr.
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Balstrupvej 90
Ringsted, Select State 4100
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0