Skip to main content

Mobile grønne oaser

MOBILE GRØNNE OASER er din grønne ambassadør for natur midt i byrummet.

Oasen er tænkt som en hjælp til natur og miljø, mens der brydes asfalt op og plantes buske og træer til et mere vedvarende løft af naturen i lokalområdet.

Det kan også være, at du ikke har mulighed for at lave permanente løsninger, men at du stadig gerne vil hjælpe naturen på vej. Der er en MOBIL GRØN OASE det perfekte valg.

Plantekasserne er fyldt med hjemmehørende vilde blomstrende urter, som vil virke tiltrækkende for både flyvende insekter, og mennesker der trænger til et pusterum.

Den MOBILE GRØNNE OASE tilbyder et trygt og æstetisk siddemiljø med mulighed for lidt fordybelse, hvor man mindst venter det.

Fordele ved en MOBIL GRØN OASE er:

 • Et anderledes møderum i den friske luft
 • Signalerer en hjælpende hånd til en trængt natur
 • Materialerne er miljøvenlige, certificerede og signalerer holdbarhed
 • Tilbyder dine kunder en skøn oplevelse på et uventet sted
 • Mulighed for værdifuld kommunikation om din virksomheds engagement i kampen for mere biodiversitet
 • Plads til information, f.eks. QR-koder, der leder til info om planter, sommerfugle m.v.

Materialevalg

En MOBIL GRØN OASE er bygget i FSC-mærket lærketræ og er stort set vedligeholdelsesfri. Den kan med fordel vaskes af én gang om året for alger og snavs.

Plantekasserne er af genbrugsplast, hvilket sparer ca. 90 % CO2 og er vejrbestandige, hvorfor OASEN kan tåle at stå ude hele året. De 16 plantekasser er alle 40×60 cm i areal og ca. 40 cm dybe. Under hver plantekasse er der en vandtank forbundet med en væge af hampefibre, hvilket betyder, at hver kasse råder over 80 liter vand. Derfor er pasningen begrænset til opsyn og få påfyldninger.

Vi har valgt at fylde kasserne med økologisk dansk pilekompost. Det har vi gjort for at bevare den gode fortælling hele vejen igennem den MOBILE FRØNNE OASE samtidigt med, at det er et fantastisk produkt, der giver god mening i forhold til danske urter og andre planter. Pilekomposten er næsten helt formuldet og har samtidigt et relativt lavt næringsindhold, som man vil finde mange steder, hvor de vilde danske planter vokser.

Planterne er alle af hjemmehørende vild dansk oprindelse og egner sig også til at gro i et vindblæst miljø. Planterne kan udvælges specielt til at fortælle en specifik historie, hvis I skulle ønske det. Det kan være, I ønsker planter, der har en relation til stranden eller den danske skov.

Den MOBILE GRØNNE OASE er som standard beplantet med en god blanding af arter, der er passende til det område, den MOBILE GRØNNE OASE skal placeres i. Der er også lagt vægt på, at planterne har en lang blomstringstid, så man får mest muligt ud af sit pusterum hen over sæsonen.

PASNING: Ejer står selv for den minimale pasning, fx påfyldning af vand efter behov. Oasen leveres og tilplantes på stedet. Der følger en grundig pasningsvejledning og information om planterne med.

INTRODUKTIONSPRIS: Kr. 47.000 kr + moms ved levering i Hillerød kommune eller tilstødende kommuner.

Vil du vide mere?

Henrik Helweg-Larsen

Projektleder & naturrådgiver Vilde naturprojekter, bynatur, grøn omstilling, biodiversitetsfotograf 48225200 23225287 hhl@agrovi.dk
henrik helweg-larsen
projektleder & naturrådgiver
48225200
23225287
hhl@agrovi.dk
vilde naturprojekter, bynatur, grøn omstilling, biodiversitetsfotograf

mobile grønne oaser

mobile grØnne oaser er din grønne ambassadør for natur midt i byrummet.

oasen er tænkt som en hjælp til natur og miljø, mens der brydes asfalt op og plantes buske og træer til et mere vedvarende løft af naturen i lokalområdet.

det kan også være, at du ikke har mulighed for at lave permanente løsninger, men at du stadig gerne vil hjælpe naturen på vej. der er en mobil grØn oase det perfekte valg.

plantekasserne er fyldt med hjemmehørende vilde blomstrende urter, som vil virke tiltrækkende for både flyvende insekter, og mennesker der trænger til et pusterum.

den mobile grØnne oase tilbyder et trygt og æstetisk siddemiljø med mulighed for lidt fordybelse, hvor man mindst venter det.

fordele ved en mobil grØn oase er:

 • et anderledes møderum i den friske luft
 • signalerer en hjælpende hånd til en trængt natur
 • materialerne er miljøvenlige, certificerede og signalerer holdbarhed
 • tilbyder dine kunder en skøn oplevelse på et uventet sted
 • mulighed for værdifuld kommunikation om din virksomheds engagement i kampen for mere biodiversitet
 • plads til information, f.eks. qr-koder, der leder til info om planter, sommerfugle m.v.

materialevalg

en mobil grØn oase er bygget i fsc-mærket lærketræ og er stort set vedligeholdelsesfri. den kan med fordel vaskes af én gang om året for alger og snavs.

plantekasserne er af genbrugsplast, hvilket sparer ca. 90 % co2 og er vejrbestandige, hvorfor oasen kan tåle at stå ude hele året. de 16 plantekasser er alle 40x60 cm i areal og ca. 40 cm dybe. under hver plantekasse er der en vandtank forbundet med en væge af hampefibre, hvilket betyder, at hver kasse råder over 80 liter vand. derfor er pasningen begrænset til opsyn og få påfyldninger.

vi har valgt at fylde kasserne med økologisk dansk pilekompost. det har vi gjort for at bevare den gode fortælling hele vejen igennem den mobile frØnne oase samtidigt med, at det er et fantastisk produkt, der giver god mening i forhold til danske urter og andre planter. pilekomposten er næsten helt formuldet og har samtidigt et relativt lavt næringsindhold, som man vil finde mange steder, hvor de vilde danske planter vokser.

planterne er alle af hjemmehørende vild dansk oprindelse og egner sig også til at gro i et vindblæst miljø. planterne kan udvælges specielt til at fortælle en specifik historie, hvis i skulle ønske det. det kan være, i ønsker planter, der har en relation til stranden eller den danske skov.

den mobile grØnne oase er som standard beplantet med en god blanding af arter, der er passende til det område, den mobile grØnne oase skal placeres i. der er også lagt vægt på, at planterne har en lang blomstringstid, så man får mest muligt ud af sit pusterum hen over sæsonen.

pasning: ejer står selv for den minimale pasning, fx påfyldning af vand efter behov. oasen leveres og tilplantes på stedet. der følger en grundig pasningsvejledning og information om planterne med.

introduktionspris: kr. 47.000 kr + moms ved levering i hillerød kommune eller tilstødende kommuner.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="20349"]


https://www.agrovi.dk/contact/henrik-helweg-larsen/

Bliv inspireretSe vores katalog

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0