Hvem er Agrovi Biodiversitet?

Agrovi Biodiversitet er en forretningsenhed under Agrovi, der varetager opgaver og projekter inden for biodiversitet og den grønne omstilling for både byerhverv, landejendomme og private. Afdelingen består af en række specialister, der hver især har mange års erfaring inden for deres fagområde. 

Andreas Höll

TEAMLEDER, NATUR & BIODIVERSITET

Andreas har arbejdet med landbrug og naturbeskyttelse igennem et helt arbejdsliv som både agronom og faglærer. Som forsker i Frankfurt am Mains, Miljø & Energiministeriet og siden som landmand på sin egen Hereford-besætning, der er i naturplejen. 

Andreas har dybtgående kendskab til love og regler om landbrug, arealanvendelse i det åbne land, natur og miljø. Han ved, hvordan eksisterende støtteordninger kan understøtte biodiversitetsformål – og hvor grænsen går. Har du et ønske om at øge biodiversitet på landbrugsarealer, kontakt Andreas her.

Maria Lubanski

PROJEKTLEDER & BIODIVERSITETSRÅDGIVER

Maria er uddannet biolog. Hun har undervisningserfaring fra vuggestue- til universitetsniveau, fra museer, Københavns Zoologiske have og på diverse uddannelsesinstitutioner. Maria formidler med glæde om naturens magi og alvor. Maria har ligeledes erfaring fra forsknings- og forvaltningsmiljøet og er erfaren i at tjekke naturens aktuelle tilstand og understøtte mere mangfoldighed. Du kan kontakte Maria direkte her.

Henrik Helweg-Larsen

PROJEKTLEDER & NATURRÅDGIVER

Henrik er uddannet økologisk landmand og driftsleder med speciale i frilandsgrøntsager. Henrik har dyrket jorden siden 1987, blandt andet på sin egen bedrift i en periode på ca. 10 år i Himmerland.

I 2004 tiltrådte han en stilling som driftsleder hos Aarstiderne på Krogerup Avlsgård i Humlebæk med ansvar for drift, afprøvning, naturpleje samt som leder af det grønne hold. I dag er han en del af Agrovis biodiversitetsteam med særlig fokus på kundekontakt, fysisk afprøvning og implementering af projekter.

Henrik brænder for den grønne omstilling og formidler meget gerne i ord og billeder, men der skal helst etableres mere og bedre natur hver dag. Du kan kontakte Henrik direkte her.

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00

AGROVI HUB Vejle

KONTORADRESSE:
Lysholt Allé 8
7100 Vejle

T: 48 22 52 00


Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0