fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Besøg Agrovi´s stand på Store hestedag i weekenden

Skal du til Store Hestedag i den kommende weekend? Og har du hest og bor på landet? Så læg vejen forbi Agrovi stand (nr. 827 i Hal 8) og få en snak med vores hestefaglige konsulenter.  Her kan du nemlig både få svar på mangt og meget omkring hestehold og alt det andet der følger med, når du bor på landet og holder hest.

Giftige planter og folde
Hvordan ser de giftige planter ud? Hvordan du bedst lægger dine folde om eller etablerer nye, hvor meget må du gødske på foldene, og hvad skal der til for at du kan købe gødning uden afgift? Vi har bl.a. taget demonstration af giftige planter med på standen.

Hesteloven – hvad skal du være OBS på nu og fremover?
Hvilke udfordringer og muligheder der er i Hesteloven, som træder fuldt i kraft pr. 2020. Skal du ændre lofthøjde, have ovenlys eller nye vinduer? Og hvad med foldenes størrelse? På standen kan du stille spørgsmål og få udleveret en lille guide med kommentarer til hesteloven.

Bygninger og arealer
Skal du bygge om eller lave ridebane? Så er der meget du skal sætte dig ind i. Tal med os før du går i gang og minimer risikoen for fejl.

Økonomi i hesteholdet
Få også en snak om økonomien i hesteholdet, herunder moms og skat.

Uanset om du allerede er etableret som enten stutteri, berider/træner, pensionsstald mv. eller du blot går i overvejelserne, så er vi klar med tips og gode råd til dig.