Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Agrovi vokser

Vækst, konstante ændringer i kundernes behov og løbende udvikling af organisationen betyder, at Agrovi nu ansætter endnu flere medarbejdere til at levere den bedste løsning på jorden.

”Vi lægger stor vægt på hele tiden at have erfarne og specialiserede folk i organisationen, som kan møde kundernes behov. Derfor har vi senest ansat en række nye medarbejdere indenfor regnskab og revision”, siger direktør Niels Peter Ravnsborg, Agrovi. ”Det er kompetente folk, der dels kommer fra branchen og dels fra private revisorer. Jeg er specielt glad for, at vi har kunnet tiltrække en dygtig ny kundechef – Ulrich Goth – som kommer fra et job som kontorleder i Odsherred Landboforening. Ulrich har de faglige kompetencer kunderne efterspørger, og kan helt sikkert være med til at videreudvikle vores kundegrundlag gennem sit store netværk i Vestsjælland”, tilføjer han.

Herudover har Agrovi ansat Elisabeth Skadhauge – som ligeledes kommer fra Odsherred Landboforening – som økonomikonsulent, samt statsautoriseret revisor Lars Bo og økonomiassistent Heidi Dethlefsen, som begge kommer fra Vkst. Endelig er Stephanie Sejr Pedersen, som kommer fra Beierholm, ansat som revisor.

Dertil søger Agrovi lige nu en marketingansvarlig og en jurist til kontoret i Hillerød, og Niels Peter Ravnsborg forventer at væksten fortsætter.

”Vores mål er at hjælpe med det, der betyder mest for vores kunder, og den jord de træder på. Derfor handler vores løsninger også om det, du ikke altid kan se i et regnskab, eller gætte fra distancen. Det kræver nærhed og ikke mindst nærvær. Det er det vi taler om, når vi taler om den bedste løsning på jorden. Agrovi har ambitiøse mål, og det lykkes ikke uden de rigtige personligheder. Derfor er jeg rigtig glad og stolt over vores nye kollegaer, og glæder mig til at endnu flere kommer til”, slutter direktør Niels Peter Ravnsborg, Agrovi.