fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Agrovi vokser – også på Roskilde Dyrskue

Agrovi møder talstærkt op i år på Roskilde Dyrskue, hvor mere end 30 af virksomhedens medarbejdere er klar til at tage en snak med nuværende og nye kunder om alt fra regnskab til regnorme.

”I Agrovi vil vi ikke gætte fra distancen, men være tilstede hvor det sker”, siger direktør Niels Peter Ravnsborg fra Agrovi. ”Nærhed og ikke mindst nærvær er afgørende for Agrovi, og derfor har vi fornylig udvidet og åbnet kontorer i Nørre Alslev på Falster og på Hørbygaard Gods vest for Holbæk. Vi fortsætter dermed den positive udvikling, vi er inde i og bestræber os yderligere på at levere den bedste løsning på jorden”, fortsætter han.

”Roskilde Dyrskue er et godt og stort arrangement, hvor der traditionelt er rigtigt mange besøgende fra hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster. Selvom teknologien i dag gør afstande mindre, kan nærhed og fysisk kontakt ikke erstattes. Derfor er det helt naturligt for os at være talstærkt tilstede på dyrskuet, og jeg glæder mig meget til at præsentere mere end 30 af vores medarbejdere for nuværende og nye kunder på vores stand nr. 379, som ligger under de store træer på hjørnet af Vestsjællands Allé og Frederiksborg Allé lige over for hovedindgangen” tilføjer Niels Peter Ravnsborg.

På standen er medarbejderne klar til at tale om alt lige fra regnskab til regnorme – og er man hesteinteresseret har Agrovi yderligere en stand nr. 541 hvor man kan komme forbi og få en snak med Agrovi’s hesterådgivning.

”Jeg ser frem til at byde alle velkommen på vores stande på dyrskuet, og til nogle et hyggelige og inspirerende dage den 26. – 28. maj 2017 i Roskilde”, slutter Niels Peter Ravnsborg.