fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Agrovi Planteavl ekspanderer

Agrovi Planteavl ekspanderer,  således at der også er planteavlskonsulenter til stede dagligt på Agrovis center i Ringsted. Udvidelsen sker i forbindelse med øget kundetilgang og ønsket om at udvikle og styrke planteavlsrådgivningen på hele Sjælland.

”Vi har hidtil kun haft planteavlskonsulenter tilstede et par dage om ugen og derud over efter aftale. Men da vi oplever en stigende efterspørgsel efter planteavlsrådgivning i det Midt- og Sydsjællanske, har vi valgt at lave en fast bemanding af kontoret” udtaler ledende planteavlskonsulent Hans Henrik Fredsted og fortsætter ” For os er det vigtigt, at vores kunder hurtigt kan komme i kontakt med os og at vi er nærværende. Og da vi samtidig står over for en ny sæson med EU ansøgninger, hvor kunderne kommer ind på kontoret, var det helt naturligt at øge antallet af planteavlskonsulenter i Ringsted.”

Agrovi har med ansættelse af Søren Ilsøe udvidet antallet af planteavlskonsulenter til 10, som yder rådgivning fra de to kontorer i hhv. Hillerød og Ringsted. Derud over har Agrovi Planteavl ofte praktikanter i kortere eller længere perioder.

Øget fokus på Conservation Agriculture

Agrovi øger ikke kun bemandingen inden for planteavlsområdet, men styrker også med ansættelsen af Søren Ilsøe rådgivningen inden for reduceret jordbearbejdning og Conservation Agriculture. Søren Ilsøe træffes på kontoret i Ringsted og efter aftale i Hillerød.