fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Agrovi- kvægkonference 9. februar

Agrovi er igen i år vært ved en kvægkonference for de østdanske mælkeproducenter. Konferencen afholdes samarbejde med Vestjysk Landboforening på Lyngby Landbrugsskole/Roskilde Tekniske Skole den 9. februar kl. 9.45- 15.00

For de fleste mælkeproducenter handler 2016 om maksimal optimering og minimering af omkostninger.Samtidig betyder lave mælkepriser at likviditeten bliver stram mange steder forklarer  Nicolaj Nørgaard, udviklingsdirektør i Agrovi. ”Det kan lyde kedeligt, men vi vil på årets kvægkonference give inspiration og motivation til at komme styrket ud af lavkonjunkturen”.

Konferencen vil være opdelt i strategiske og praktiske indlæg. På strategisiden handler det om de politiske muligheder, synspunkter fra den finansielle sektor, Ledelse – kan vi lære noget af svineproducenterne om styring  i hverdagen. På den praktiske side er der fokus på grovfoder og sundhed i besætningen – Der stilles skarpt på majs-/græsdyrkning i 2016,  nye græssorter og ensileringsteknikker i marken samt aktuelle sundhedsproblematikker i besætningerne.

Dagen afsluttes med 2 inspirerende indlæg om topeffektivitet og selvforsyning af dyr og foder ved Chefrådgiver Ida Ringgaard, Vestjysk Landboforening samt et eksempel ude fra en besætning, hvor mælkeproducent Martin Rasmussen fortæller om, hvordan familien har hævet mælkeydelsen med 4.000 kg ekm og trimmet omkostningerne på Dueholm på 3 år.

Læs programmet her

Sted: Ledreborg Allé 50, 4000 Roskilde.

Pris: 500 kr. ekskl. moms

Tilmelding senest den 1. februar på agrovi@agrovi.dk eller 48225200