fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

ADR-sikkerhedskursus på kun 3,5 timer

Rigtig mange Sjællandske Landmænd og medhjælpere er i løbet af de seneste 2 år blevet certificeret til lovlig transport af farligt gods ad vej, men der er stadigvæk nogle få, som mangler det lovpligtige ADR sikkerhedsbevis og som hver dag risikerer at pådrage sig bøder. Hos Agrovi kan du få beviset på kun 3,5 timer.

Hvad er et ADR sikkerhedsbevis?
Hvis du transporterer dieselolie, svovlsyre, planteværn, gasflasker eller andet farligt gods fra gården ud til marken uden lovpligtigt ADR-sikkerhedsbevis, er det faktisk ulovligt.

Hvert år bliver landmænd og medhjælpere taget af politiet i at transportere faremærkede produkter ad vej uden kursusbevis. Det koster en bøde på 7.000 kr. til chaufføren og dobbelt så meget til virksomheden.

Ifølge ADR konventionen, som omfatter transport af faremærket gods ad almindelig vej skal alle ansatte hos afsendere eller transportører, der medvirker til transport og forsendelse af farligt gods, uddannes i henhold til den relevante lovgivning. Det drejer sig om alle arbejdsopgaver, som involverer håndtering af faremærkede produkter: emballering, af- eller pålæsning eller transport.

Alle arbejdsrelaterede opgaver, som involverer håndtering af faremærkede produkter, kræver et gyldigt kursusbevis. Det gælder også hvis din ægtefælle, som privatperson, hjælper til med at køre ekstra diesel ud til dig i marken.

Der findes flere udbydere af certificeringskurser på markedet af kortere eller længere varighed.

Hos Agrovi ved vi, at din tid er bedst brugt i marken og derfor tilbyder vi et 3,5-timers certificeringskursus i håndtering og transport af farligt gods ved Sikkerhedsrådgiver ADR, Vagn Theilgaard fra LDM Kvalitets- og Miljørådgivning.

Kurset munder ud i en gyldig certificering, som gælder 5 år frem.

Bemærk at der er begrænset antal kursuspladser. Vi lukker derfor for tilmeldinger når holdet er fyldt op.

 

Pris: 700 kr. ekskl. moms

Tilmelding:

Find næste kursus under Arrangementer. Du kan tilmelde dig direkte her på hjemmesiden eller88705800 eller på agrovi@agrovi.dk